οι-tote-bags-του-φθινοπώρου-χωρούν-όλα-τα-απαρ-189640
©George Angelis/Shot by Gio

Η επιστροφή στην καθημερινότητα και το office look, χρειάζεται και την ιδανική tote bag, που θα μας ακολουθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ποια είναι όμως τα χαρακτηριστικά αυτής της τσάντας ώστε να έχει τη δυνατότητα να μας συνοδεύει όλη την ημέρα, αναβαθμίζοντας και το στυλ μας; Οι tote bags του φθινοπώρου είναι κομψές, σε βασικά χρώματα ώστε να ταιριάζουν με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας, ευρύχωρες για να χωρούν όλα τα απαραίτητα μιας απαιτητικής ημέρας, ακόμα και το laptop. H τσάντα του γραφείου δεν έχει πλέον αυστηρή γραμμή, μπορεί να ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις της μόδας και έχει την υπογραφή των κορυφαίων οίκων.

Ο κανόνας “go big or go home” ισχύει πλέον και για τις τσάντες, όπως έδειξε και το street style στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης. Τα fashion girls μετά από ένα χρόνο σχεδόν στο σπίτι φορώντας μόνο loungewear, επέστρεψαν στην κανονικότητα κρατώντας oversized τσάντες και μας υπενθύμισαν πόσο πολύ μας είχε λείψει το everyday look. Καθώς σχεδιάζουμε να περνάμε πλέον όλο και περισσότερο χρόνο έξω, εξοπλίζουμε την γκαρνταρόμπα μας με tote bags, που θα κρατήσουμε και στο γραφείο και στο shopping, ακόμα και στις σύντομες αποδράσεις του weekend.

H Vogue συγκέντρωσε tote bags για κάθε budget, από τις φθινοπωρινές συλλογές luxury και high street brands, για να επιλέξετε τη δική σας αγαπημένη για το φθινόπωρο.

Οι tote bags του φθινοπώρου χωρούν όλα τα απαραίτητα-1
©Gucci

Τσάντα Gucci Horsebit 1955, Gucci.

Οι tote bags του φθινοπώρου χωρούν όλα τα απαραίτητα-2
©Givenchy

Τσάντα Antigona, Givenchy.

Οι tote bags του φθινοπώρου χωρούν όλα τα απαραίτητα-3
©Bottega Veneta

Tote bag Point, Bottega Veneta.

Οι tote bags του φθινοπώρου χωρούν όλα τα απαραίτητα-4
©COS

Tote bag, COS.

Οι tote bags του φθινοπώρου χωρούν όλα τα απαραίτητα-5
©Chloé

Tote bag, Chloé.

Οι tote bags του φθινοπώρου χωρούν όλα τα απαραίτητα-6
©H&M

Tote bag, H&M.

Οι tote bags του φθινοπώρου χωρούν όλα τα απαραίτητα-7
©Dior

Tote bag, Dior.

Οι tote bags του φθινοπώρου χωρούν όλα τα απαραίτητα-8
©Zara

Tote bag, Zara.

Διαβάστε επίσης | Ανανεώνουμε τη shopping bag μας με 7 φθινοπωρινά trends

MHT