πώς-θα-παρακολουθήσετε-το-vogue-world-2024-η-cara-delevingne-θα-π-319897
©Getty Images
Απέχουμε λίγες μόνο ημέρες από το Vogue World 2024 στο Παρίσι που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Ιουνίου στην Place Vendôme και υπάρχει μια συναρπαστική εξέλιξη: Η Cara Delevingne θα παρουσιάσει το exclusive livestream της Vogue.

Φυσικά η Cara Delevingne δεν είναι η μόνη διάσημη φίλη της Vogue που θα βοηθήσει στο Vogue World: Paris, αλλά μια ολόκληρη ομάδα που αποτελείται από τους Carine Roitfeld, Ib Kamara, Juan Costa Paz, τον curator του Palais Galliera Alexandre Samson, θα επιβλέπουν, μαζί με την Dame Pat McGrath που θα επιμελείται το makeup design και τον χορογράφο του halftime show της Rihanna στο Super Bowl Parris Goebel, που υπογράφει την καλλιτεχνική διεύθυνση και χορογραφία.

Παρακάτω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Vogue World: Paris livestream.

Πώς θα παρακολουθήσω το Vogue World: Paris livestream;

Το Vogue World: Paris livestream, παραγωγή του Den of Thieves σε σκηνοθεσία του Sam Wrench (ο εγκέφαλος πίσω από το Taylor Swift: The Eras Tour film), θα είναι προσβάσιμο στους θεατές μέσω του www.vogue.world, όπως και μέσα από το YouTube και το Vogue Runway app (κατεβάστε εδώ το iOS app και εδώ το Android app).

Τι ώρα ξεκινά το livestream;

Το livestream θα ξεκινήσει την Κυριακή 23 Ιουνίου στις 22.00 ώρα Ελλάδας, 21.00 ώρα CET και 15.00 για όσους παρακολουθούν από Νέα Υόρκη.

Ποιος θα παρουσιάσει το livestream;

Η ηθοποιός και μοντέλο Cara Delevingne θα αφηγηθεί την γιορτή της γαλλικής μόδας, του αθλητισμού αλλά και του ίδιου του Παρισιού. Σκεφτείτε το σαν sportcasting αλλά με fashion αέρα.

Τι θα συμβεί κατά την διάρκεια του Vogue World: Paris;

Η έκδοση αυτού του Vogue World πραγματοποιείται σε συνεργασία με νεανικές αθλητικές ακαδημίες στη Γαλλία, συνδυάζοντας διαφορετικά σπορ όπως ποδηλασία, ενόργανη γυμναστική, ξιφασκία και breaking, μεταξύ άλλων, με μια αναδρομή στη γαλλική μόδα που μας ταξιδεύει στα 20s.

Τα shows θα αναδείξουν Γάλλους σχεδιαστές, σύγχρονους αλλά και ιστορικούς οίκους, όπως και οίκους που παραδοσιακά παρουσιάζουν τις συλλογές τους στο Παρίσι. Στο καστ συναντάμε περισσότερα από 500 άτομα, όπως αθλητές, performers, καλεσμένους έκπληξη και μοντέλα όπως οι Loli Bahia, Kendall Jenner, Paloma Elsesser, Ashley Graham, Jill Kortleve, Amelia Gray, και Abby Champion.

Ποιος θα κάνει perform στο Vogue World: Paris;

Θα πρέπει να συντονιστείτε στις 23 Ιουνίου για να ανακαλύψετε.

Θα βρίσκομαι στο Παρίσι στα τέλη Ιουνίου. Μπορώ ακόμα να αγοράσω εισιτήρια για το Vogue World;

Τα εισιτήρια για το Vogue World είναι sold out. Για ερωτήσεις μπορείτε να στείλετε mail στο paris@vogueworld.com.

Vogue World: Paris is presented by Coach, eBay, Lilly, A Medicine Company και Nike.

MHT