σκούρο-τζιν-οι-τοπ-συνδυασμοί-του-φθιν-194489
©Getty Images

Τώρα που τα πρώτα κρύα αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους, τα πιο ανοιχτόχρωμα ή αλλιώς washed τζιν που συνηθίζαμε να φοράμε το καλοκαίρι, δίνουν τη θέση τους σε πιο σκούρα μοντέλα, που και πάλι μπορούν να φορεθούν με τα πάντα. Στο street style, τα σκούρα τζιν έχουν πάντα την τιμητική τους, κυρίως από τις γυναίκες που προτιμούν να είναι safe και κομψές όσον αφορά την εμφάνισή τους. Εμείς ξεχωρίσαμε τα πιο ωραία look με σκουρόχρωμα τζιν παντελόνια για να πάρετε έμπνευση για τους συνδυασμούς του φθινοπώρου:

Σκούρο τζιν: Οι τοπ συνδυασμοί του φθινοπώρου-1
©Getty Images

Ένα ιδιαίτερο τζιν με φερμουάρ στο κέντρο συνδυάζεται τέλεια με μαύρο πλεκτό τοπ και kitten heels. Απογειώστε το look με εντυπωσιακά αξεσουάρ.

Σκούρο τζιν: Οι τοπ συνδυασμοί του φθινοπώρου-2
©Getty Images

Για ένα romantic και κοριτσίστικο outfit μπορείτε να επιλέξετε σκούρο τζιν καμπάνα, συνδυασμένο με τοπ με φουσκωτά μανίκια για να δώσετε fresh αέρα να το ολοκληρώσετε με ογκώδη platform shoes.

Σκούρο τζιν: Οι τοπ συνδυασμοί του φθινοπώρου-3
©Getty Images

Τολμήστε τα prints. Ένα σκούρο τζιν είναι τέλειος καμβάς για να παίξετε με το styling. Μπορείτε να δοκιμάσετε μπλούζα με έντονο μοτίβο και edgy αξεσουάρ, όπως ζώνες και μοναδικά καπέλα.

Σκούρο τζιν: Οι τοπ συνδυασμοί του φθινοπώρου-4
©Getty Images

H πιο chic επιλογή; Ένα παλτό φορεμένο με wide-leg τζιν και απλό λευκό τοπ. Μερικά διακριτικά κοσμήματα και έτοιμες!

Σκούρο τζιν: Οι τοπ συνδυασμοί του φθινοπώρου-5
©Getty Images

Mη ξεχάσετε το total denim look! Δεν αποτυγχάνει ποτέ, είναι διαχρονικό και κατάλληλο για κάθε περίσταση. Μπορείτε να το πετύχετε με κάποιο τζιν πουκάμισο ή με denim jacket.

Originally published on vogue.it

Διαβάστε επίσης | 9 budget friendly αγορές για τον Οκτώβριο

MHT