τα-7-αντίθετα-της-χειμερινής-μόδας-που-δ-200936

Οι αντιθέσεις έχουν τη δύναμη να γεννούν εμφανίσεις που τραβούν πάντα την προσοχή. Οι street stylers το επιβεβαιώνουν εδώ και χρόνια, συνδυάζοντας διαφορετικά υφάσματα και στυλ στο ίδιο look και γράφοντας έτσι τους δικούς τους κανόνες. Αιθέριες διαφάνειες συνδυάζονται ροκ δερμάτινα, λαμπερές παγιέτες με casual πλεκτά και κοστούμια με sneakers. Από τους πιο τολμηρούς μέχρι τους πιο αντιφατικούς, η Vogue συγκέντρωσε αυτούς τους συνδυασμούς που θα λειτουργήσουν σαν βάση για να χτίσετε τα δικά σας mix & match outfits με τα χειμερινά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας.

©Diego Anciano

Αέρινα φορέματα και gothic boots

Οι ρομαντικές διαφάνειες έχουν μια εύθραυστη γοητεία και δείχνουν πολύ cool όταν συνδυάζονται με δερμάτινα αρβυλάκια. Συνδυάστε ένα φόρεμα με διαφάνειες με combat boots στο γραφείο και σε κάθε βραδινή έξοδο.

©Acielle/Style du Monde

Κοστούμι με sneakers

Ένας all-time classic συνδυασμός που λειτουργεί πάντα, με ανδρικό κοστούμι σε φαρδιά γραμμή και running shoes. Ένα στυλ που βλέπουμε συχνά στα Scandi girls και μπορούμε να υιοθετήσουμε και στο γραφείο.

©Diego Anciano

Puffer μπουφάν και party look

Ένας αντιφατικός συνδυασμός που μπορούμε να αντιγράψουμε στα χειμερινά πάρτυ, είναι να φορέσουμε ένα λαμπερό φόρεμα με φτερά και sequins και να το συνδυάσουμε με ένα φαρδύ puffer μπουφάν.

©Diego Anciano

Πλεκτά και παγιέτες

Το comfy look συναντά το glamorous, όταν το πλεκτό cardigan συνδυάζεται με μια λαμπερή φούστα με παγιέτες. Αντίστοιχα αντί για ζακέτα, μπορείτε να φορέσετε και ένα oversized πλεκτό.

©Acielle/Style du Monde

Κολεγιακή φούστα και δερμάτινο σακάκι

Δύο τάσεις από διαφορετικές δεκαετίες, η καρό μίνι φούστα από το 2000 και το leather blazer από τη δεκαετία των 90s.

©Acielle/Style du Monde

Oversized σακάκι με μίνι φούστα

Σε αυτή την περίπτωση βλέπουμε πώς συνδυάζονται μεταξύ τους δύο διαφορετικές φόρμες, όπως οι φαρδιές γραμμές και η στενή μίνι φούστα.

©Acielle/Style du Monde

Δέρμα και μετάξι

Ένας ακόμα Vogue approved συνδυασμός, είναι η αντίθεση που δημιουργείται όταν το αιθέριο μετάξι συναντά το leather, δύο εντελώς διαφορετικά υλικά δηλαδή.