τα-5-χρώματα-που-θα-φορέσουμε-το-καλοκαί-228576
©George Angelis/Shot by Gio

Το λευκό και το μαύρο έχουν την διαχρονική θέση τους στην γκαρνταρόμπα μας. Το καλοκαίρι όμως αναζητάμε και αυτά τα trending χρώματα που θα φωτίσουν το στυλ μας συμβαδίζοντας με την εποχή, ενώ θα αναδείξουν και την μαυρισμένη επιδερμίδα. Αφήνουμε πίσω τις pale αποχρώσεις της άνοιξης, όπως το λιλά ή το γαλάζιο, και κάνουμε zoom στα πιο ζωηρά χρώματα, όπως ορίζουν και οι τάσεις για το καλοκαίρι 2022. Τόσο οι μεγαλύτεροι οίκοι, όσο και οι street stylers, αγκάλιασαν τις ζωντανές fresh αποχρώσεις, ακόμα και τις πιο τολμηρές, όπως το hot pink ή το blue cobalt.

Τα χρώματα του καλοκαιριού έχουν στόχο να αναβαθμίσουν το στυλ και να ανεβάσουν την διάθεσή μας. Το μήνυμα είναι να επιλέξετε ακόμα και τα πιο bold colors της σεζόν SS22, οπότε αρκεί απλά να ακολουθήσετε τον οδηγό της Vogue για να κάνετε τις σωστές κινήσεις στην γκαρνταρόμπα σας.

Το tangerine

Έχουμε ήδη αναλύσει πως το πορτοκαλί είναι το νέο μαύρο. Το καλοκαίρι όμως δίνει τη θέση του στο μανταρινί, που είναι ακόμα πιο φωτεινό και ζωντανό, ενώ δημιουργεί και έντονες αντιθέσεις με το neon πράσινο.

Τα 5 χρώματα που θα φορέσουμε το καλοκαίρι 2022-1
©Nina Sandbech/Instagram

Το πράσινο

Εδώ και αρκετές σεζόν βλέπουμε το πράσινο να πρωταγωνιστεί στο street style, κυρίως χάρη στον οίκο Bottega Veneta που έκανε τάση το Gen Z green. Το καλοκαίρι 2022 αυτό το πράσινο είναι πιο ανοιχτό, αλλά πιο φωτεινό.

Το φούξια

Το καλοκαίρι ανήκει σίγουρα στο hot pink, ένα χρώμα που ταιριάζει τόσο σε μελαχρινές, όσο και σε ξανθές. Το φούξια ταιριάζει με το έντονο μπλε και δημιουργεί τα πιο bold outfits. Το φούξια είναι σίγουρα το χρώμα που βλέπουμε περισσότερο αυτή τη σεζόν. Μπορείτε επίσης να το τολμήσετε σε μαγιό.

Τα 5 χρώματα που θα φορέσουμε το καλοκαίρι 2022-2
©Nina Sandbech/Instagram

To buttery yellow

Αντί για cream αποχρώσεις, το καλοκαίρι επιλέξτε το ανοιχτό κίτρινο ή buttery yellow, ένα απαλό χρώμα που θυμίζει βούτυρο, αλλά ταιριάζει ακόμα και στις πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

Τα 5 χρώματα που θα φορέσουμε το καλοκαίρι 2022-3
©Hand in Fire/Instagram

Το blue cobalt

Το μπλε του κοβαλτίου έχει κάνει takeover στην everyday γκαρνταρόμπα μας, αποτελώντας αυτό το χρώμα που φωτίζει τα καθημερινά looks.

Τα 5 χρώματα που θα φορέσουμε το καλοκαίρι 2022-4
©George Angelis/Shot by Gio

Διαβάστε επίσης | Bohemian φούστες: Η τάση που επιστρέφει το καλοκαίρι 2022