τα-8-εκπτωτικά-κομμάτια-που-θα-φοράτε-γι-187143
©Sandra Semburg

Οι εκπτώσεις είναι σίγουρα η καλύτερη αφορμή για shopping, αρκεί να επενδύσουμε σε αυτά τα κομμάτια-κλειδιά που θα κρατήσουμε για χρόνια. Σε ρούχα και αξεσουάρ αρκετά ευέλικτα ώστε να μπορούν να συνδυαστούν με όλα όσα έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας και φυσικά τόσο διαχρονικά που θα φορέσουμε για πολλές σεζόν ακόμα. Αυτό είναι το μυστικό του έξυπνου shopping. Εκμεταλλευόμαστε τις fashion ευκαιρίες που ανακαλύψαμε στα on-line shops και συγκεντρώσαμε τα items στα οποία αξίζει να επενδύσετε, ανεξάρτητα από το budget, το προσωπικό σας στυλ ή την ηλικία σας.

Η λίστα της Vogue για καλοκαιρινό shopping περιλαμβάνει ένα θηλυκό lingerie dress για βραδινές εξόδους με στυλ, κομψά slides που θα φορέσουμε και στην παραλία και στο street style, ένα μαύρο τζιν παντελόνι που σίγουρα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και ένα πλεκτό γιλέκο που όπως έχουμε διαπιστώσει είναι αυτό το microtrend που ήρθε για να μείνει και συνδυάζεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και σαν τοπ αλλά και σαν layer. Στην γκαρνταρόμπα μας προσθέτουμε επίσης μια δερμάτινη τσάντα με πρακτικό μέγεθος για όλη την ημέρα, ένα ζευγάρι δερμάτινα σανδάλια, αλλά και ένα blazer dress για το γραφείο. Πρόκειται για επιλογές που χτίζουν μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα, ενώ πολλά από αυτά τα κομμάτια μπορούν να αξιοποιηθούν όλο το χρόνο, οπότε μπορούμε να πούμε πως αποτελούν αγορές-επένδυση.

Εμπνευστείτε από τον shopping οδηγό της Vogue και αντιμετωπίστε τις εκπτώσεις σαν μια ευκαιρία να προσθέσετε στην συλλογή σας fashion θησαυρούς αλλά και πραγματικά χρήσιμα κομμάτια.

Shop Now: Τα 8 εκπτωτικά κομμάτια που θα φοράτε για χρόνια

Τα 8 εκπτωτικά κομμάτια που θα φοράτε για χρόνια-1
©Valentino

Slip dress, Valentino.

Τα 8 εκπτωτικά κομμάτια που θα φοράτε για χρόνια-2
©Alexander McQueen

Slides, Alexander McQueen.

Τα 8 εκπτωτικά κομμάτια που θα φοράτε για χρόνια-3
©Balenciaga

Μαύρο τζιν παντελόνι, Balenciaga.

Τα 8 εκπτωτικά κομμάτια που θα φοράτε για χρόνια-4
©Chloé

Δερμάτινη τσάντα, Chloé.

Τα 8 εκπτωτικά κομμάτια που θα φοράτε για χρόνια-5
©Zara

Πλεκτό γιλέκο, Zara.

Τα 8 εκπτωτικά κομμάτια που θα φοράτε για χρόνια-6
©Ancient Greek Sandals

Δερμάτινο σανδάλι, Ancient Greek Sandals.

Τα 8 εκπτωτικά κομμάτια που θα φοράτε για χρόνια-7
©Benetton

Τζιν φούστα, Benetton.

Τα 8 εκπτωτικά κομμάτια που θα φοράτε για χρόνια-8
©Η&Μ

Φόρεμα-σακάκι, Η&Μ.

Διαβάστε επίσης | 7  fashion items που χρειαζόμαστε για τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού

MHT