τα-baggy-τζιν-είναι-η-fashion-εμμονή-της-άνοιξης-208185
©Acielle/Style du Monde

Η Jennifer Lopez μοιάζει να μην αποχωρίζεται τα skinny τζιν της. Όλος ο fashion πλανήτης όμως, έχει κάνει μια ξεκάθαρη στροφή στο baggy τζιν παντελόνι. Μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε τον λόγο, αφού τα baggy jeans είναι τόσο άνετα που νιώθουμε σαν να φοράμε ακόμα loungewear. Τα φαρδια ντένιμ παντελόνια δεν είναι απλά ένα streetwear trend, αλλά η τάση που κυριάρχησε στα catwalks της άνοιξης 2022.

Οι οίκοι Molly Goddard, Rejina Pyo, Peter Do, στα catwalks της σεζόν SS22 πρότειναν baggy τζιν με το ανεπιτήδευτα cool style που θέλουμε να υιοθετήσουμε την άνοιξη. Οι Hailey Bieber και Rihanna ανήκουν πια στο team των baggy jeans addicted, συνδυάζοντας τα παντελόνια των οίκων Balenciaga και Vetements με cult αξεσουάρ. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα όσον αφορά τα τζιν, από τα wide leg και τα skinny, μέχρι τα flared και τα cropped. Αυτή την άνοιξη δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στα baggy με την laid-back αισθητική και την loose γραμμή, από ψηλόμεσα μέχρι τα Y2K low-rise pants που επιστρέφουν.

Τα baggy τζιν μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε πολύ δημιουργικά combo. Τα συνδυάζουμε με φορέματα για να υιοθετήσουμε το dress over pants trend της άνοιξης, με ρομαντικά τοπ από τούλι όπως στο show Molly Goddard, με τζιν πουκάμισο για double denim outfits αλλά και με σέξυ body με cut-outs, το αγαπημένο στυλ των supermodels. Προσθέστε στα baggy τζιν ένα ζευγάρι sneakers όπως τα Nike Air Jordan ή ένα ζευγάρι αρβυλάκια.

Εκτός από την κλασική μπλε απόχρωση, φέτος είναι τάση και το dark denim, οπότε μην διστάσετε να το προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας.

Τα baggy τζιν είναι η fashion εμμονή της άνοιξης-1
©Acielle/Style du Monde

Τα 7 baggy τζιν παντελόνια για την άνοιξη 2022

Τα baggy τζιν είναι η fashion εμμονή της άνοιξης-2
©Gucci

Baggy τζιν παντελόνι, Gucci.

Τα baggy τζιν είναι η fashion εμμονή της άνοιξης-3
©Levi’s

Baggy τζιν παντελόνι, Levi’s.

Τα baggy τζιν είναι η fashion εμμονή της άνοιξης-4
©Calvin Klein

Baggy τζιν παντελόνι, Calvin Klein.

Τα baggy τζιν είναι η fashion εμμονή της άνοιξης-5
©Agolde

Baggy τζιν παντελόνι, Agolde.

Τα baggy τζιν είναι η fashion εμμονή της άνοιξης-6
©Zara

Baggy τζιν παντελόνι, Zara.

Τα baggy τζιν είναι η fashion εμμονή της άνοιξης-7
©Balenciaga

Baggy τζιν παντελόνι, Balenciaga.

Τα baggy τζιν είναι η fashion εμμονή της άνοιξης-8
©Frame

Baggy τζιν παντελόνι, Frame.

Διαβάστε επίσης | 4 Vogue approved looks με τα βασικά κομμάτια της άνοιξης

MHT