τα-μαγιό-marie-raxevsky-κάνουν-δυναμική-είσοδο-στα-305514
©MARIE RAXEVSKY

Τα παιδικά μαγιό του ελληνικού brand Marie Raxevsky με την υπογραφή της Μαρί Παλαντζιάν-Ραξέβσκυ, έχουν καταφέρει να κερδίσουν τις εντυπώσεις με την πολυτελή αισθητική και την υψηλή ποιότητα. Το χτίσιμο μιας δυναμικής πορείας στην ελληνική αγορά ήταν μόνο η αρχή, με το swimwear brand Marie Raxevsky να ανοίγει σταθερά νέους ορίζοντες προσθέτοντας αξιοσημείωτες συνεργασίες στο portfolio του. Η είσοδος στα Harrods “σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στη διεθνή αγορά”, όπως δηλώνει η Μαρί Παλαντζιάν-Ραξέβσκυ, ιδιοκτήτρια και creative director του brand. Η παρουσία σε ένα πολυκατάστημα που προσελκύει πελάτες από κάθε γωνιά του πλανήτη, θα διευρύνει ακόμα περισσότερο την εξάπλωση της φήμης του brand σε παγκόσμιο επίπεδο. “Είμαστε βέβαιοι ότι οι πελάτες του Harrods θα εκτιμήσουν την ποιότητα και τον καινοτόμο σχεδιασμό των προϊόντων μας και ανυπομονούμε να δούμε τα παιδιά να απολαμβάνουν την ποικιλία των σχεδίων μας στις παραλίες όλου του κόσμου. Από την αρχή της πορείας μας, δεσμευόμαστε στη δημιουργία μαγιό και ρούχων που προσφέρουν στους πελάτες μας μια υπέροχη εμπειρία και απόλυτη ικανοποίηση”, συνεχίζει η ίδια.

Τα μαγιό Marie Raxevsky κάνουν δυναμική είσοδο στα Harrods-1
©MARIE RAXEVSKY

Η SS24 collection

Για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, η σειρά Marie Raxevsky Beach Couture, περιλαμβάνει μαγιό και beachwear που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας και είναι ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά και οικογένειες. Όλα τα μαγιό κατασκευάζονται στην Ελλάδα από ευρωπαϊκά υφάσματα, ανακυκλώσιμα και πιστοποιημένα με UPF +50, προσφέροντας προστασία από τον ήλιο. Η μαγεία του ελληνικού καλοκαιριού, τα χρώματα και η ενέργεια της Μεσογείου, αποτελούν την βασική πηγή έμπνευσης πίσω από τα μαγιό της νέας σεζόν. Το brand Marie Raxevsky υπογραμμίζοντας την δέσμευση για την προστασία του περιβάλλοντος, ακολουθεί τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και χρησιμοποιεί ανακυκλωμένα υφάσματα.

Τα μαγιό Marie Raxevsky κάνουν δυναμική είσοδο στα Harrods-2
©MARIE RAXEVSKY

Η νέα συλλογή Marie Raxevsky SS24 είναι ήδη διαθέσιμη στο eshop www.marieraxevsky.com , σε selected luxury multiband καταστήματα, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα, concept stores και resort στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένων των Harrods, Galeries Lafayette Dubai, The Four Season Resort Thailand & France, Constance Hotels Maldives & Seychelles, Vakkaru Maldives, Santa Marina Mykonos, Attica Department Stores, Apoella Greece & Spain, The Greece Designers Store.

Τα μαγιό Marie Raxevsky κάνουν δυναμική είσοδο στα Harrods-3
©MARIE RAXEVSKY
Τα μαγιό Marie Raxevsky κάνουν δυναμική είσοδο στα Harrods-4
©MARIE RAXEVSKY
MHT