τα-νέα-κοσμήματα-του-οίκου-kassis-είναι-η-modern-luxury-218328
©Kassis

Τα διαμάντια είναι για πάντα, ακόμα και οι κλασικές αξίες όμως, ανανεώνονται, ακολουθούν τις τάσεις και αποδεικνύουν πως το modern luxury look είναι η τάση του τώρα. H νέα Marshmallow συλλογή κοσμημάτων του οίκου Kassis, αντλεί έμπνευση από την δύναμη της φύσης, την αγάπη, την ανάγκη για αισιοδοξία και φως. Αποτελεί μια ωδή στην χαρά, που εκφράζεται μέσα από τα χρώματα των ζαχαρωτών. Η Marshmallow συλλογή του οίκου Kassis, πολυτελής, όμορφη και λαμπερή, μετουσιώνεται, με τη σειρά της σε κάτι αισιόδοξο και ελπιδοφόρο, φέρνοντας τα luxury αξεσουάρ στην κορυφή της wishlist μας. Μέσα από την ετερόκλητη χρήση υλικών, χρωμάτων και σχεδίων, ο οίκος Kassis δημιουργεί κοσμήματα με μοντέρνα και edgy αισθητική, που αυτόματα αποκτούν μια θέση στα new classics του στυλ μας. Γύρω από αυτά άλλωστε περιστρέφεται τώρα και το παγκόσμιο ενδιαφέρον της βιομηχανίας μόδας.

Τα νέα κοσμήματα του οίκου Kassis είναι η modern luxury λεπτομέρεια του στυλ μας-1
©Kassis

Το design room του οίκου Kassis ανοίγει αυτή τη σεζόν το παράθυρο της έμπνευσής του στον νοητό κόσμο ενός λαχταριστού candy shop με τα πιο φωτεινά χρώματα. Στα νέα κοσμήματα τα διαμάντια συναντώνται με σμάλτο σε παστέλ χρώματα και τολμηρούς συνδυασμούς, για να καθίσουν πάνω σε λευκόχρυσο και ροζ χρυσό 18 καρατίων, σε μία σειρά από σκουλαρίκια και δαχτυλίδια με art deco γραμμές, μίνιμαλ αισθητική και ξεκάθαρη φινέτσα.

Τα νέα κοσμήματα του οίκου Kassis είναι η modern luxury λεπτομέρεια του στυλ μας-2
©Kassis
Τα νέα κοσμήματα του οίκου Kassis είναι η modern luxury λεπτομέρεια του στυλ μας-3
©Kassis

Η κομψότητα δίνει νέα πνοή σε παραδοσιακά κομμάτια, αποδεικνύοντας πως στην πολυτέλεια δεν χωρούν υπερβολές. Το modern luxury έχει φρεσκάδα, με τα κοσμήματα Kassis να θυμίζουν με την πρώτη ματιά  φυλαχτά της νέας αισιοδοξίας. Κάθε ένα ξεχωριστά μας «συστήνει» και ένα ανάλαφρο, αφράτο “marshmallow” που ανοίγει την όρεξή μας για χαρά και γίνεται αυτή η fun και παιχνιδιάρικη λεπτομέρεια του στυλ μας.

Τα νέα κοσμήματα του οίκου Kassis είναι η modern luxury λεπτομέρεια του στυλ μας-4
©Kassis

*Περισσότερα εδώ και στις Kassis boutiques – Βαλαωρίτου 16, Αθήνα και Βουκουρεστίου 18, Αθήνα

MHT