τα-πιο-elegant-κοσμήματα-για-τα-mix-match-των-γιορτώ-203968

Αν υπάρχει κάτι που σίγουρα δεν θα λείψει από τα look του φετινού χειμώνα, αυτό είναι η λάμψη. Και, φυσικά, υπάρχουν δεκάδες τρόποι να προσθέσει κανείς πινελιές λάμψης στην εμφάνισή του, αλλά κανένας δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα κομψό, θηλυκό κόσμημα που θα «σφραγίσει» με διακριτικότητα όλο το σύνολο. Σε αυτή τη βάση, και με μια μακρά πορεία στον χώρο της κοσμηματοποιίας που κρατά από το 1964, το brand Roussakis Jewelry δημιουργεί κοσμήματα σχεδιασμένα να αντέξουν στο τεστ του χρόνου, για κάθε στιλ.

Τα πιο elegant κοσμήματα για τα mix & match των γιορτών-1
©Roussakis Jewelry
1/5
Native Share

Η οικογενειακή επιχείρηση, που πλέον έχει το δικό της online store, ιδρύθηκε με σκοπό τη δημιουργία κοσμημάτων μοναδικής ποιότητας που τα καθιστά πραγματική επένδυση. Σε οποιοδήποτε look, και ειδικά σε αυτά των Χριστουγέννων στα οποία θέλουμε λίγο glam παραπάνω, τα κοσμήματα του Roussakis Jewelry γίνονται η τελική elegant πινελιά που θα κάνει τη διαφορά. Είτε πιο casual, είτε πιο πληθωρικό, το σύνολό σας θα αναβαθμιστεί αμέσως με την προσθήκη των πιο λεπτεπίλεπτων αξεσουάρ που μπλέκουν το χρυσό με το ασήμι, το μοντέρνο με το κλασικό και το κομψό με το everyday style.

Τα πιο elegant κοσμήματα για τα mix & match των γιορτών-2
©Roussakis Jewelry
2/5
Native Share

Το χρυσό είναι πάντοτε στην πρώτη γραμμή των επιλογών μας, τόσο για εμάς, όσο και για τους ανθρώπους που αγαπάμε. Οι γιορτές, άλλωστε, αποτελούν ιδανική αφορμή για να χαρίσουμε στα πιο κοντινά μας πρόσωπα (ή και στους εαυτούς μας) διαχρονικά κοσμήματα που θα τα συνοδεύσουν στις ομορφότερες στιγμές της ζωής τους. Από περίτεχνα σκουλαρίκια, σε μοντέρνα και διακριτικά κολιέ και bracelets, στο Roussakis Jewelry θα ανακαλύψτε συλλογές που προσαρμόζονται στην αισθητική κάθε γυναίκας.

Τα πιο elegant κοσμήματα για τα mix & match των γιορτών-3
©Roussakis Jewelry
3/5
Native Share

Με την «ήσυχη» πολυτέλεια που τα χαρακτηρίζει, αφήνουν χώρο στον αποδέκτη τους να τα εντάξει στο στιλ του με όποιον τρόπο επιθυμεί. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς, είναι να επιλέξετε αν θέλετε κάτι μίνιμαλ ή κάτι πιο ξεχωριστό, με χρώμα, πολύτιμους λίθους ή λάμψη. Όποια επιλογή και αν ακολουθήσετε, το σίγουρο είναι πως το κόσμημα που θα έχετε διαλέξει θα εντυπωσιάσει με τον τρόπο που εστιάζει στη λεπτομέρεια, το στοιχείο αυτό που στο τέλος της ημέρας το κάνει να συμβολίζει και τις πιο δυνατές αναμνήσεις.

Τα πιο elegant κοσμήματα για τα mix & match των γιορτών-4
©Roussakis Jewelry
4/5
Native Share
Τα πιο elegant κοσμήματα για τα mix & match των γιορτών-5
©Roussakis Jewelry
5/5
Native Share

Ανακαλύψτε όλα τα κοσμήματα εδώ