τα-vogue-style-hacks-για-να-αντιμετωπίσετε-το-κρύο-με-208612
©Sandra Semburg

Οι παγωμένες θερμοκρασίες των ημερών θα μας βρουν με winter-proof outfits που αντιμετωπίζουν το κρύο με στυλ. Σίγουρα η πρώτη μας σκέψη είναι να εγκαταλείψουμε κάθε προσπάθεια για styling και να φορέσουμε απλά το πιο ζεστό puffer μπουφάν ή και να μείνουμε στην cosy ατμόσφαιρα του σπιτιού μας. Στην πραγματικότητα όμως μπορούμε να διατηρήσουμε την κομψότητά μας ακόμα και στην καρδιά του χειμώνα, αρκεί να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας αυτά τα κομμάτια-κλειδιά και να κάνουμε το σωστό layering στο καθημερινό dressing.

Αναζητήσαμε το style inspo των ημερών σε πόλεις με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, όπως η Νέα Υόρκη ή το Παρίσι και συγκεντρώσαμε αυτές τις εμφανίσεις που θα αντιγράψουμε με τα ρούχα και αξεσουάρ που ήδη έχουμε. Μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα περιλαμβάνει ζεστά πανωφόρια που ταιριάζει με το στυλ μας, από ένα κομψό μάλλινο παλτό, μέχρι ένα teddy coat και φυσικά το αγαπημένο μας puffer coat που ειδικά αυτές τις ημέρες θα φορεθεί όσο ποτέ.

Συνεχίζουμε το layering με έξυπνα style tricks που προστατεύουν από το κρύο, για παράδειγμα φοράμε ένα ζιβάγκο μέσα από το φόρεμά μας ή και μέσα από πουκάμισο.

Δοκιμάζουμε νέα tips όπως τα leg warmers, η τάση που έχει αγαπήσει ιδιαίτερα η Generation Z μέσα από το TikTok και τα συνδυάζουμε με μπότες ή ακόμα και sneakers.

Προσθέστε στο στυλ σας αξεσουάρ όπως ένα κασκόλ που αγκαλιάζει το σώμα, ένα μάλλινο σκουφί ή baseball cap, κομμάτια δηλαδή που μπορείτε να αφαιρέσετε καθώς μπαίνετε σε κλειστούς χώρους.

Δοκιμάστε το layering ακόμα και με διαφορετικά πλεκτά κομμάτια, για παράδειγμα ένα ζεστό πουλόβερ μαζί με ένα μακρύ cardigan.

Είναι πολύ σημαντικό να διατηρείτε ζεστά τα άκρα σας, οπότε φορέστε ένα ζευγάρι δερμάτινα γάντια για να προστατεύσετε τα χέρια σας.

Φυσικά τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να βγάλετε από την ντουλάπα σας τα eco-fur πανωφόρια και όλα τα shearling jackets με την ζεστή επένδυση.

Οι street style εμφανίσεις της Vogue θα σας δώσουν τις απαραίτητες ιδέες για να αντιμετωπίσετε το κρύο.

Τα Vogue style hacks για να αντιμετωπίσετε το κρύο με στυλ-1
©Sandra Semburg
Τα Vogue style hacks για να αντιμετωπίσετε το κρύο με στυλ-2
©Jonathan Daniel Pryce
Τα Vogue style hacks για να αντιμετωπίσετε το κρύο με στυλ-3
©Soren Jepsen
Τα Vogue style hacks για να αντιμετωπίσετε το κρύο με στυλ-4
©Sandra Semburg
Τα Vogue style hacks για να αντιμετωπίσετε το κρύο με στυλ-5
©Sandra Semburg
Τα Vogue style hacks για να αντιμετωπίσετε το κρύο με στυλ-6
©Sandra Semburg
Τα Vogue style hacks για να αντιμετωπίσετε το κρύο με στυλ-7
©Jonathan Daniel Pryce
Τα Vogue style hacks για να αντιμετωπίσετε το κρύο με στυλ-8
©Soren Jepsen/The Locals
Τα Vogue style hacks για να αντιμετωπίσετε το κρύο με στυλ-9
©Sandra Semburg
Τα Vogue style hacks για να αντιμετωπίσετε το κρύο με στυλ-10
©Sandra Semburg
Τα Vogue style hacks για να αντιμετωπίσετε το κρύο με στυλ-11
©Getty Images
Τα Vogue style hacks για να αντιμετωπίσετε το κρύο με στυλ-12
©Getty Images

Διαβάστε επίσης | Θα υποκύψετε στην τάση της άνοιξης;

MHT