η-kim-kardashian-κάνει-τις-γυναίκες-να-αγαπήσουν-τ-100012

Πριν από λίγες ημέρες η Kim Kardashian αποκάλυψε το νέο της project, το οποίο ήδη συζητιόταν εδώ και καιρό από διεθνή μέσα. Πρόκειται για μια σειρά από shapewear την οποία ονόμασε Kimono. Όπως έγραψε η ίδια κάτω από την ανάρτηση της στο Instagram, όπου έδωσε μια γεύση από τη καμπάνια που φωτογράφησε η Vanessa Beecroft, ασχολείται αρκετό καιρό με το νέο της εγχείρημα. «Η σειρά Kimono είναι η δική μου εκδοχή των shapewear που πραγματικά ταιριάζουν στις γυναίκες», δήλωσε. «Υπήρξαν πολλές φορές που αναγκάστηκα να κόψω το μεσοφόρι μου για να το φέρω στα μέτρα μου και επιπλέον δεν έβρισκα πάντα την απόχρωση που ταίριαζε στο τόνο της επιδερμίδας μου». Η Kardashian ακολουθεί τα βήματα της Rihanna, η οποία έκανε τη δική της επανάσταση με τις δημιουργίες της για το Fenty Beauty και το Savage x Fenty.

Η Kim Kardashian κάνει τις γυναίκες να αγαπήσουν το σώμα τους-1
©KimKardashian/ Instagram

Θέλοντας να περιγράψει τις εικόνες της καμπάνιας, η Kim είπε, «Στην τρίτη εικόνα βλέπετε μια λύση που βρήκα για άλλο ένα πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει. Δημιούργησα αυτό το κομμάτι για όλες τις φορές που ήθελα να φορέσω ένα φόρεμα ή μια φούστα με σκίσιμο, ενώ παράλληλα χρειαζόμουν την εσωτερική στήριξη».

Η Kim Kardashian κάνει τις γυναίκες να αγαπήσουν το σώμα τους-2
©KimKardashian/ Instagram

Η σειρά Kimono Solutionwear θα διατίθεται σε μεγέθη από XXS μέχρι 4XL και σε 9 διαφορετικές αποχρώσεις. Παρόλο που η ημερομηνία λανσαρίσματος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, είναι σίγουρο πως αυτό το εγχείρημα της Kardashian θα έχει μεγάλη ανταπόκριση, καθώς πρόκειται μια γυναίκα που έχει κριθεί δημοσίως και με αμφιλεγόμενους τρόπους για το σώμα της. «Ήθελα να το κάνω αυτό εδώ και 15 χρόνια», συμπλήρωσε. Η καμπάνια της Beecroft ενσαρκώνει το δυναμισμό του γυναικείου φύλλου, και φέροντας την υπογραφή της Kim Kardashian, η Solutionwear φαίνεται πως θα κάνει τις γυναίκες να νιώσουν ακόμα πιο όμορφα με το σώμα τους.

Read more at vogue.com

MHT