Η Εβδομάδα Μόδας Κοπεγχάγης για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2023 συνεχίζεται και οι fashion insiders βάζουν τα δυνατά τους για να μαγέψουν τον φακό καθώς περπατούν στους δρόμους της πόλης. Αν και οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές, είναι δεδομένο πως δεν πτοούνται παραδίδοντας κάθε μέρα μαθήματα styling που μας γεμίζουν έμπνευση.
Παρότι κάθε κομμάτι που φορούν αξίζει την προσοχή μας, το ενδιαφέρον μας στρέφεται κυρίως στα πανωφόρια. Από τα ζεστά παλτό στα cool puffers, αυτά που ξεχωρίζουμε είναι τα bomber, το passe partout κομμάτι που συνδυάζει athletic και ταυτόχρονα polished look. Oversized και ευέλικτα για κάθε ώρα της ημέρας, είναι τα πανωφόρια που θα φορέσουμε και τώρα αλλά και την άνοιξη, παίζοντας με τις αναλογίες αλλά και με τους συνδυασμούς.

Αν δεν έχετε αποκτήσει ακόμη το bomber της γκαρνταρόμπας σας, μπορείτε να ξεκινήσετε με την πιο κλασική επιλογή, το μαύρο δερμάτινο.
