το-χρώμα-που-επιστρέφει-και-το-2022-204705
©George Angelis/Shot by Gio

Οι pre-fall 2022 συλλογές που αποκαλύπτονται αυτή την περίοδο, μας δίνουν μια πρώτη γεύση από όλα όσα θα φορέσουμε τη νέα χρονιά. Μια από τις τάσεις που έχει ήδη κερδίσει την προσοχή μας, είναι το πορτοκαλί χρώμα, απόλυτα ταυτισμένο με την χαρά και την αισιοδοξία, το οποίο επιστρέφει για ακόμα μια φορά. Το 2022 βλέπουμε το πορτοκαλί ακόμα και σε high fashion φορέματα, οπότε σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί μια casual επιλογή για το καθημερινό στυλ. Μέσα από τις collections των οίκων Chanel, Erdem, Christian Siriano, Gucci, ανακαλύψαμε και διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς, για να φορέσουμε σωστά το πορτοκαλί, ακόμα και με τα πιο απροσδόκητα χρώματα.

Orange is the new black για ακόμα μια φορά, οπότε ακολουθήστε τον οδηγό της Vogue με όλους τους τρόπους για να συνδυάσετε το πορτοκαλί χρώμα το 2022.

Το χρώμα που επιστρέφει και το 2022-1
©Erdem

Ο οίκος Erdem επέλεξε να συνδυάσει το πορτοκαλί με το λευκό χρώμα, δημιουργώντας ένα πολύ fresh look, με πορτοκαλί φούστα με παγιέτες, πλεκτό cardigan και λευκό πουκάμισο.

Το χρώμα που επιστρέφει και το 2022-2
©Chloé

Ο οίκος Chloé αγαπά τα παστέλ χρώματα και όλους τους απαλούς τόνους, όπως το ροζ, το γαλάζιο και το λιλά. Στην pre-fall 2022 collection όμως, ο γαλλικός οίκος υποκύπτει στο πορτοκαλί πλεκτό και το συνδυάζει με καφέ χρώμα.

Το χρώμα που επιστρέφει και το 2022-3
©Chanel

Το πορτοκαλί είναι και Chanel approved. Ο θρυλικός οίκος πρότεινε για την pre-fall 2022 σεζόν, total knit outfit σε πορτοκαλί χρώμα, συνδυασμένο με μαύρη μακριά ζακέτα και τις iconic two-tone γόβες του.

Το χρώμα που επιστρέφει και το 2022-4
©Gucci

Η βιταμίνη C που έχουμε ανάγκη για τη νέα χρονιά, μέσα από την συλλογή του οίκου Gucci, που παρουσίασε ένα εντυπωσιακό φόρεμα με φτερά και διαφάνειες, φυσικά σε πορτοκαλί χρώμα.

Το χρώμα που επιστρέφει και το 2022-5
©Oscar de la Renta

Ο οίκος Oscar de la Renta απαντά στο πώς θα συνδυάσουμε το πορτοκαλί χρώμα. Ταιριάζει και με μοβ, άρα ξέρουμε ήδη πως θα το φορέσουμε με την Very Peri απόχρωση του 2022, που ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες η Pantone.

Διαβάστε επίσης | Οι 3 αγορές της νέας χρονιάς σύμφωνα με τους fashion insiders

MHT