το-mix-match-είναι-η-νέα-τάση-στα-κοσμήματα-221327
©Yonas Unger

Τα κοσμήματα αποτελούν μια λεπτομέρεια στο στυλ μας που μπορεί να εκφράσει την προσωπικότητά μας. Οι bold επιλογές δείχνουν την ανάγκη για πιο έντονα looks, τα διαχρονικά και ανεπιτήδευτα κοσμήματα όμως, καταφέρνουν να εντυπωσιάζουν με την απλότητά τους. Αυτή είναι η φιλοσοφία του Yannis Sergakis, ο οποίος μένοντας πιστός στις καθαρές γραμμές, προτείνει για το καλοκαίρι μακριές αλυσίδες και μικρά λαμπερά διαμάντια.

Τρία ζευγάρια σκουλαρίκια και δύο μενταγιόν, που μπορούν να φορεθούν με διαφορετικούς τρόπους, καθώς η ραφιναρισμένη αλυσίδα τους, δίνει την ευκαιρία για πειραματισμούς, ανάλογα με το στυλ που θέλουμε να υιοθετήσουμε κάθε φορά. Τα less is more κοσμήματα ταιριάζουν στην αίσθηση του καλοκαιριού και αναδεικνύουν ακόμα και την πιο λιτή εμφάνιση, όπως ένα κλασικό λινό πουκάμισο.

Το mix & match είναι η νέα τάση στα κοσμήματα-1
©Yonas Unger

Η αποσπώμενη αλυσίδα, στα μακριά χρυσά σκουλαρίκια YANNIS SERGAKIS, ακολουθεί τις ανοιξιάτικες τάσεις που επιτάσσει mix & match, δίνοντας την επιλογή μιας απόλυτα γραμμικής εκδοχής ή των λιτών διαμαντένιων studs, για πιο 90s vibes. Στην ίδια λογική της εναλλαγής, αναλόγως με τη διάθεση και την περίσταση, τα μενταγιόν φοριούνται με δύο τρόπους, μακριά ή κοντά στο λαιμό, περνώντας την αλυσίδα στο κούμπωμα.

Ολόκληρη η συλλογή είναι διαθέσιμη στο e-shop YANNIS SERGAKIS και το flagship κατάστημα του brand, Βαλαωρίτου 5, στην Αθήνα.

Το mix & match είναι η νέα τάση στα κοσμήματα-2
©Yannis Sergakis
Το mix & match είναι η νέα τάση στα κοσμήματα-3
©Yannis Sergakis
Το mix & match είναι η νέα τάση στα κοσμήματα-4
©Yannis Sergakis
Το mix & match είναι η νέα τάση στα κοσμήματα-5
©Yannis Sergakis