το-νέο-calvin-klein-jeans-store-στην-πάτρα-221049

Το τέταρτο Calvin Klein Jeans Store στην Ελλάδα είναι γεγονός. Το brand εγκαινίασε το νέο του κατάστημα στην Πάτρα, με το χαρακτηριστικό μίνιμαλ DNA του Calvin Klein στην διακόσμηση και όλες τις νέες αφίξεις σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, για γυναίκες και άνδρες από την ολοκαίνουρια Spring/ Summer 2022 συλλογή, όπως και τα δημοφιλή swimwear και iconic underwear με την υπογραφή του label.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην συλλογή κρατά φυσικά το denim, το οποίο συναντάμε σε total looks, βερμούδες, πουκάμισα, αλλά και στην εμβληματική 90s straight γραμμή κάνει δυναμικό comeback και φέτος αποτελεί ένα από τα hero pieces της νέας συλλογής.

Γήινες αποχρώσεις εμπλουτίζουν τον καμβά της συλλογής και προσδίδουν το δικό τους sophisticated touch, ενώ ενδείκνυνται για ατελείωτους συνδυασμούς. Η άνεση παραμένει στο επίκεντρο της σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Calvin Klein, όπως επίσης και οι unisex γραμμές που μπορούν να φορεθούν από άνδρες και γυναίκες.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως η ασφάλεια όλων αποτελεί προτεραιότητα για την Calvin Klein, γι’ αυτό και στο κατάστημα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας και υγιεινής με στόχο την ασφάλεια του καταναλωτικού κοινού και του προσωπικού.

Επισκεφτείτε το νέο κατάστημα Calvin Klein Jeans στην οδό Αγίου Νικολάου 2, στην Πάτρα, ΤΚ. 26221.

Το νέο Calvin Klein Jeans Store στην Πάτρα-1
©Calvin Klein
MHT