το-πανωφόρι-που-φορούν-οι-fashion-insiders-αυτό-το-φθ-244318
©George Angelis/Shot by Gio

Το μεταβατικό dressing έχει τους κανόνες του και σχεδόν πάντα στηρίζεται σε ένα ανάλαφρο πανωφόρι, που λειτουργεί σαν extra layer όταν χρειάζεται. Το φθινόπωρο 2022 ανήκει στο flight jacket, ένα πανωφόρι που δίνει την δυνατότητα για πολλά διαφορετικά στυλ.

Το flight jacket εμφανίστηκε στα catwalks των Prada και Isabel Marant, σε σούπερ θηλυκή εκδοχή, συνδυασμένο με διαφάνειες ή φτερά. Φυσικά στο street style το βλέπουμε μαζί με baggy παντελόνια ή cargo pants με lug-sole boots. Μπορεί όμως να δείχνει και ακόμα πιο σέξυ, όταν είναι oversized και αρκετά μακρύ, ώστε να συνδυάζεται απλά με μπότες.

Το πανωφόρι που φορούν οι fashion insiders αυτό το φθινόπωρο-0
©Phil Oh

Τα flight jackets του φθινοπώρου είναι φαρδιά, αλλά και cropped, χακί ή και leather, αποτελώντας το πιο κατάλληλο outerwear για κάθε fall outfit. Δείχνουν αρκετά cool, γι’ αυτό και έχουν κερδίσει τις τοπ fashion insiders που το επιλέγουν ακόμα και για πιο party εμφανίσεις, μαζί με high-heeled πέδιλα. Με μια ζώνη στη μέση τονίζει περισσότερο την σιλουέτα, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να είναι πιο μακρύ.

Καθώς βαδίζουμε προς το χειμώνα, το flight jacket αποκτά και shearling επένδυση, οπότε μεταμορφώνεται και σε winter staple της γκαρνταρόμπας. Το σίγουρο είναι πως αυτό το πανωφόρι είναι το big hit της σεζόν που αξίζει σίγουρα την προσοχή σας, όποιο και αν είναι το προσωπικό στυλ σας. Επιλέξτε ένα σχέδιο σε trending απόχρωση, διαφορετικά μπορείτε να μείνετε πιστές στο κλασικό μαύρο χρώμα.

Τόσο το flight jacket, όσο και το δερμάτινο motomami, αποτελούν τις τοπ αφίξεις της σεζόν στα πανωφόρια, που μπορούν να κάνουν το απαραίτητο upgrade στις καθημερινές εμφανίσεις και έχουν το κάτι διαφορετικό σε σχέση με ένα μαύρο σακάκι. Τολμήστε λοιπόν να πειραματιστείτε.

Το πανωφόρι που φορούν οι fashion insiders αυτό το φθινόπωρο-1
©Isabel Marant

Flight jacket, Isabel Marant.

Το πανωφόρι που φορούν οι fashion insiders αυτό το φθινόπωρο-2
©Rick Owens

Flight jacket, Rick Owens.

Το πανωφόρι που φορούν οι fashion insiders αυτό το φθινόπωρο-3
©Zara

Flight jacket, Zara.

Το πανωφόρι που φορούν οι fashion insiders αυτό το φθινόπωρο-4
©Frankie Shop

Flight jacket, Frankie Shop.

Το πανωφόρι που φορούν οι fashion insiders αυτό το φθινόπωρο-5
©Max Mara

Flight jacket, Max Mara.

Το πανωφόρι που φορούν οι fashion insiders αυτό το φθινόπωρο-6
©COS

Flight jacket, COS.

Διαβάστε επίσης | Τα 6 μεγαλύτερα bag trends από το street style

MHT