το-styling-hack-που-κάνει-τα-ρούχα-να-εφαρμόζουν-κ-305354
©Instagram/Elsa Hosk

Η μόδα ανακυκλώνεται και αυτό είναι κάτι που διαπιστώνουμε κάθε νέα σεζόν καθώς βλέπουμε τα trends από το παρελθόν να έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Αυτό το στυλιστικό trick που έχει την προσοχή μας το 2024 μπορεί να μην είναι κάτι που βλέπουμε πρώτη φορά στον κόσμο της μόδας καθώς το έχουμε ήδη δει στις γιαγιάδες –και τις μητέρες μας– στη δεκαετία του ’80. Πρόκειται για τις βάτες, που οι παλαιότερες γενιές χρησιμοποιούσαν για να τονίσουν τη σιλουέτα τους, καταφεύγοντας σε ρούχα που είχαν αυτή τη λεπτομέρεια ραμμένη σε καθένα από τα ρούχα που βρίσκονταν την ντουλάπα τους.

Το styling hack που κάνει τα ρούχα να εφαρμόζουν καλύτερα-1
©Instagram/Hailey Bieber

Τώρα, οι fashion experts αναβίωσαν αυτό το παλιό trick για να μας υπενθυμίσουν πώς μπορούμε να κάνουμε τα ρούχα μας να φαίνονται πολύ πιο κομψά και upgraded, ακόμα και αν πρόκειται για ένα απλό t-shirt. Ωστόσο, στην περίπτωσή τους, χρησιμοποιούν shoulder pads για να ολοκληρώσουν την εμφάνισή τους και τα εφαρμόζουν σε πουκάμισα, πουλόβερ, ακόμη και μπλουζάκια. Φυσικά και με παλτό, φορέματα και διαφορετικά σακάκια.

Το styling hack που κάνει τα ρούχα να εφαρμόζουν καλύτερα-2
©Instagram/Rosie HW

Τα Scandi girls Karo Dall και Janka Polliani και το μοντέλο Elsa Hosk και η Rosie Huntington Whiteley μοιράστηκαν μερικά από τα looks τους, δίνοντάς μας την ιδανική έμπνευση για να ενσωματώσουμε τα shoulder pads ακόμη και στις καθημερινές μας εμφανίσεις για το πώς μπορούμε να κάνουμε τα ντυσίματά μας ακόμα πιο κολακευτικά.

Είναι γεγονός ότι αυτό το styling trick δεν έχει υιοθετηθεί μόνο από τις fashion insiders, καθώς το βλέπουμε και στις everyday εμφανίσεις των celebrities. Η Hailey Bieber που πάντα μας εμπνέει με τις στιλιστικές της επιλογές, συχνά φοράει στα off duty looks της, παλτό XL ή blazers και φορέματα που τονίζουν τους ώμους, με σκοπό να δώσουν έναν upgraded αέρα στο ντύσιμο και φυσικά να κολακεύσουν τη σιλουέτα.

Διαβάστε επίσης | Low-waisted φούστες: Αυτό είναι το trending στιλ της άνοιξης