το-stylish-γούρι-που-θα-χαρίσουμε-το-2023-254341
©Anastasia Kessaris

Καθώς ετοιμαζόμαστε για την αλλαγή του χρόνου, τα γούρια αποκτούν ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο μπαίνοντας στη gift list μας ως το πιο συμβολικό δώρο που μπορούμε να κάνουμε στους αγαπημένους μας. Υποδεικνύοντας τη διάθεση για αλλαγή, την αισιοδοξία και την ελπίδα, ένα κομψό γούρι είναι πάντα relevant, για αυτό θα το προσφέρουμε και φέτος, με το αγαπημένο μας να είναι σε μορφή κολιέ.

Η Anastasia Kessaris, γνωστή για τα υπέροχα κοσμήματα που ξεχωρίζουν, δημιούργησε και φέτος το πιο stylish γούρι, σφραγίζοντας πως το 2023 θα το περάσουμε με χαρά και στιλ. Επίχρυσο από ασήμι και με τη φράση “If you can dream it, you can do it” να αναγράφεται διακριτικά επάνω, το γούρι Anastasia Kessaris μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση, υπενθυμίζοντάς μας παράλληλα τη σημασία που έχει να διεκδικούμε τα ονειρά μας, μην αφήνοντας τον φόβο να μας κρατάει πίσω.

Το stylish γούρι που θα χαρίσουμε το 2023-1

Ασημένιο Επίχρυσο Κολιέ Γούρι 2023 In a Dreamy Orbit, ANASTASIA KESSARIS

Εκτός από το elegant γούρι ωστόσο, στη συλλογή της ANASTASIA KESSARIS μας έχουν ενθουσιάσει και τα κοσμήματα, τα οποία αποτελούν εξίσου ωραίο δώρο για τις ημέρες των γιορτών. Σκουλαρίκια, βραχιόλια και παντατίφ συνθέτουν πολυτελείς προτάσεις με μοναδικό χαρακτήρα και γίνονται η πιο εντυπωσιακή επιλογή δώρου για τα Χριστούγεννα.

Το stylish γούρι που θα χαρίσουμε το 2023-2

Σκουλαρίκια από λευκό χρυσό 18 καρατίων με διαμάντια και ρουμπίνια, ANASTASIA KESSARIS

MHT