τζιν-και-μποτάκια-8-style-tricks-για-να-φορέσετε-τ-205905
©Soren Jepsen

Ο πιο κλασικός συνδυασμός του street style, είναι και ο πιο επιτυχημένος. Το τζιν παντελόνι και τα μποτάκια είναι αυτό το match που λειτουργεί πάντα, υπάρχουν όμως και κάποια μυστικά για να αξιοποιήσετε σωστά τα πιο βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας και να δημιουργήσετε τα πιο ενδιαφέροντα winter looks.

Ποιο μήκος τζιν ταιριάζει με το κάθε μποτάκι; Boots over pants ή μποτάκια μέσα από το παντελόνι; Πώς θα καλύψουμε ένα όχι τόσο κολακευτικό ντένιμ παντελόνι με τα σωστά μποτάκια; Bootcut τζιν, σε ίσια γραμμή ή flared pants; Μποτάκια με τετραγωνισμένες μύτες ή pointed;

Σε αυτά τα ερωτήματα απαντούν οι street style συνδυασμοί που συγκεντρώσαμε με τζιν παντελόνια και μποτάκια. Θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε αλάνθαστα outfits.

Τζιν και μποτάκια: 8 style tricks για να φορέσετε τον πιο classic συνδυασμό-1
©Acielle/ Style du Monde

Τζιν σε ίσια γραμμή και pointed μποτάκια 

Ο συνδυασμός που όχι μόνο δείχνει πάντα polished, ειδικά αν προσθέσετε ένα σακάκι στο look, αλλά δείχνει την σιλουέτα πιο ψηλόλιγνη και μακραίνει τα πόδια.

Τζιν και μποτάκια: 8 style tricks για να φορέσετε τον πιο classic συνδυασμό-2
©Diego Anciano

Μποτάκια με στρογγυλές άκρες και cropped τζιν 

Τα cropped παντελόνια δεν κολακεύουν πάντα, γι’ αυτό χρειάζονται ένα πολύ ουδέτερο στυλ όπως τα μποτάκια με στρογγυλεμένες άκρες και αποφύγετε τα pointed shoes ή τις platform boots.

Τζιν και μποτάκια: 8 style tricks για να φορέσετε τον πιο classic συνδυασμό-3
©Acielle/Style du Monde

Λευκά μποτάκια και flared τζιν

Το τζιν σε γραμμή καμπάνα έχει την τάση να καλύπτει κάθε παπούτσι, όχι όμως τα λευκά μποτάκια που πάντα ξεχωρίζουν. Τα ιδανικά white booties έχουν στρογγυλεμένες άκρες για να μας θυμίζουν τα 60s.

Τζιν και μποτάκια: 8 style tricks για να φορέσετε τον πιο classic συνδυασμό-4
©Jonathan Daniel Pryce

Bootcut τζιν και μυτερά μποτάκια 

Επιλέξτε μποτάκια με χαμηλό τακούνι ώστε τα πόδια να δείχνουν πιο μακριά και να δημιουργείται ένα πιο ομοιόμορφο εφέ μαζί με το παντελόνι.

Τζιν και μποτάκια: 8 style tricks για να φορέσετε τον πιο classic συνδυασμό-5
©Soren Jepsen

Τζιν σε χαλαρή γραμμή και kitten heels

Μην προσπαθήσετε να κρύψετε τα kitten heels κάτω από baggy τζιν παντελόνια. Επιλέξτε ένα απλό τζιν σε χαλαρή γραμμή και ελαφρώς cropped για να κολακεύει τα πόδια σας.

Τζιν και μποτάκια: 8 style tricks για να φορέσετε τον πιο classic συνδυασμό-6
©Soren Jepsen

Combat boots και τζιν σε ίσια γραμμή 

Τα αρβυλάκια με την chunky σόλα είναι πάντα ιδιαίτερα και θέλουμε να ξεχωρίζουν. Επιλέξτε να τα συνδυάσετε με ένα τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή.

Τζιν και μποτάκια: 8 style tricks για να φορέσετε τον πιο classic συνδυασμό-7
©Acielle/Style du Monde

Square toe μποτάκια και φαρδύ τζιν παντελόνι

Για να τονίσετε τις τετραγωνισμένες άκρες, προτιμήστε ένα μακρύ και φαρδύ τζιν παντελόνι, που καλύπτει το υπόλοιπο μποτάκι.

Διαβάστε επίσης | Jennifer Lopez: Οι πιο παραμυθένιες εμφανίσεις της ever

MHT