τζιν-και-πουκάμισο-10-non-basic-συνδυασμοί-μας-δ-174796
©Diego Anciano

Αν έχετε ήδη ένα πουκάμισο και ένα τζιν παντελόνι στην γκαρνταρόμπα σας, τότε έχετε και τη βάση πάνω στην οποία θα χτίσετε υπέροχα ανοιξιάτικα street style. Ίσως αυτός ο συνδυασμός ακούγεται συνηθισμένος και κάπως βαρετός, όμως λαμβάνοντας υπόψη τις συμβουλές που σας προτείνουμε το αποτέλεσμα θα είναι πραγματικά stylish και στα βήματα της μόδας. Μην ξεχνάτε πως η απλότητα πάντα έχει τη δύναμη να γοητεύει και να δημιουργεί αρμονικά λουκ. Η Vogue προτείνει αυτά τα μικρά tips που θα αναβαθμίσουν ακόμα και το πιο basic outfit.

Αρχικά θα πρέπει να δώσετε έμφαση στην ισορροπία, αυτό σημαίνει πως αν το πουκάμισό σας είναι oversized ή έχει φουσκωτά μανίκια, άρα όγκο στο πάνω μέρος του σώματος, τότε το τζιν παντελόνι σας θα πρέπει να είναι σε στενή γραμμή για να δημιουργείται ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Ένας ακόμα κανόνας είναι να κάνετε την ανατροπή με τα αξεσουάρ σας. Από τη στιγμή που η βάση του look είναι τόσο απλή, μπορείτε πολύ εύκολα να προσθέσετε στο στυλ σας ένα bucket hat, να κρατήσετε μια trendy pillow bag  ή μια τσάντα με χρώμα, να φορέστε colored πέδιλα, slides ή mules ή πολύχρωμα μαντίλια στο λαιμό, σαν ζώνη ή και στα μαλλιά σας σαν headband.

Ένα ακόμα τρικ που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι να παίξετε με το πουκάμισό σας. Αυτό σημαίνει πως  μπορείτε να αφήσετε ανοιχτά τα πάνω κουμπιά, για να αφήνετε ακάλυπτους τους ώμους σας, όπως με ένα off-shoulder top. Επίσης να δέσετε ένα κόμπο στο κάτω μέρος, δημιουργώντας έτσι ένα αυτοσχέδιο cropped top,  να τοποθετήσετε μόνο τη μια πλευρά του πουκαμίσου μέσα από το παντελόνι.

Οι street style ιδέες που ακολουθούν με τζιν και πουκάμισο, θα σας δώσουν την απαραίτητη έμπνευση για το weekend και για όλη την άνοιξη:

Τζιν και πουκάμισο: 10 non basic συνδυασμοί μας δίνουν ιδέες-1
©Diego Anciano
Τζιν και πουκάμισο: 10 non basic συνδυασμοί μας δίνουν ιδέες-2
©Diego Anciano
Τζιν και πουκάμισο: 10 non basic συνδυασμοί μας δίνουν ιδέες-3
©Diego Anciano
Τζιν και πουκάμισο: 10 non basic συνδυασμοί μας δίνουν ιδέες-4
©Diego Anciano

Τζιν και πουκάμισο: 10 non basic συνδυασμοί μας δίνουν ιδέες-5
©Diego Anciano

Τζιν και πουκάμισο: 10 non basic συνδυασμοί μας δίνουν ιδέες-6

Τζιν και πουκάμισο: 10 non basic συνδυασμοί μας δίνουν ιδέες-7
©Diego Anciano
Τζιν και πουκάμισο: 10 non basic συνδυασμοί μας δίνουν ιδέες-8
©Diego Anciano

Διαβάστε επίσης | Το νέο office look χρειάζεται αυτά τα κομμάτια

MHT