ζώνες-το-style-trick-για-να-τις-φορέσετε-το-καλοκ-224893
©Louis Vuitton

Αμαζόνες ή σύγχρονες super ηρωίδες; Το Cruise 2022-23 show του οίκου Louis Vuitton, είχε sci-fi αναφορές, φουτουριστικές σιλουέτες, high shine δέρματα και χρώματα του ηλιοβασιλέματος που έδεναν με το μαγευτικό σκηνικό στο Institute of Science του San Diego.

Τα basics ανήκουν σίγουρα στο παρελθόν, με τον οίκο Louis Vuitton να ανοίγει το δρόμο στο μαξιμαλισμό, μέσα από αυτή την συλλογή. Είδαμε όμως και μια λεπτομέρεια που μας μετέφερε στα 90s και συγκεκριμένα σε μια από τις iconic εμφανίσεις της Carrie Bradshaw.

Οι belly belts είναι η νέα τάση και ο Louis Vuitton μας έδειξε τους updated τρόπους για να ακολουθήσουμε το trend. Πρόκειται φυσικά για τις ζώνες που τοποθετούνται ψηλά στη μέση σε γυμνό σώμα και στην ουσία συνδυάζονται με όλα τα crop tops ή πουκάμισα, ένα style trick που θα δούμε σίγουρα το καλοκαίρι στο street style.

Με μίνι φούστες 

Ένα από τα Louis Vuitton looks με belly belt, που αποτελείται από φούστα με βολάν και crop top με έντονους ώμους για ένα πιο τριγωνικό εφέ στο σώμα. Η μαύρη ζώνη στη μέση είναι ένα glam rock twist.

Ζώνες: Το style trick για να τις φορέσετε το καλοκαίρι-1
©Louis Vuitton

O elegant συνδυασμός 

Ένας ακόμα τρόπος να εντάξετε την ζώνη στη μέση, είναι με μίντι φούστα και ένα halterneck top που δένει πίσω από τον ώμο. Στο Cruise 2022-23 show του Louis Vuitton είδαμε sneakers, η Carrie Bradshaw όμως θα επέλεγε πέδιλα αν αναδημιουργούσε αυτό το look.

Ζώνες: Το style trick για να τις φορέσετε το καλοκαίρι-2
©Louis Vuitton

Το casual chic look

Μίνι φούστα και matching top με μια belly belt στη μέση που τονίζει ακόμα περισσότερο την σιλουέτα.

Ζώνες: Το style trick για να τις φορέσετε το καλοκαίρι-3
©Louis Vuitton

Τα fashion shows γεννούν πάντα τάσεις αλλά και πολλά microtrends που όμως αποδεικνύονται τόσο δυνατά και μπορούν να κάνουν την διαφορά. Η belly belt είναι αυτό το style hack που εύκολα μπορούμε να υιοθετήσουμε, δημιουργώντας από casual μέχρι θηλυκούς συνδυασμούς και το Louis Vuitton show μας έδωσε την απαραίτητη έμπνευση.

H Carrie Bradshaw είχε φορέσει την ζώνη με μίντι αέρινη φούστα και cropped πουκάμισο, ένα θηλυκό look που εύκολα μπορούμε να αντιγράψουμε και τώρα δείχνοντας απόλυτα σύγχρονο.

Διαβάστε επίσης | Greek Chic: Τα ωραιότερα μαγιό του καλοκαιριού με ελληνική υπογραφή 

MHT