51-κουζίνες-για-γαστρονομικές-δημιουργ-187988

Γευστικά φαγητά, απολαυστικά γλυκά, εκπληκτικές συνταγές στον φούρνο, σούπες και λαδερά. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να κάνει μία καλή κουζίνα με τη διαφορά ότι οι καλύτερες φροντίζουν εκτός από το στομάχι και την τσέπη σου. Ενσωματώνοντας προηγμένες τεχνολογίες που τους προσφέρουν χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, θα σου επιτρέψουν να περιποιηθείς κάθε μέλος του νοικοκυριού και τους καλεσμένους σου, διασφαλίζοντας ωστόσο πως ο λογαριασμός του ηλεκτρικού σου θα παραμείνει σε λογικά επίπεδα. Ποιες είναι όμως οι καλύτερες κουζίνες που κυκλοφορούν για κάθε γούστο, βαλάντιο και ανάγκη; Συνέχισε να διαβάζεις…

Zanussi ZCV65320XA κεραμική

5+1 κουζίνες για γαστρονομικές δημιουργίες χωρίς συμβιβασμούς!-1
©Zanussi
1/6
Native Share

Ενεργειακής κλάσης Α για να μη σε απασχολήσει ποτέ ξανά ο λογαριασμός του ηλεκτρικού, η κεραμική κουζίνα Zanussi ZCV65320XA εξασφαλίζει γρήγορο και οικονομικό μαγείρεμα. Πώς; Με τις τέσσερις εστίες και τον χωρητικότητας 73 λίτρων Space+ φούρνο της (ό,τι πρέπει για να ετοιμάζεις πολλά φαγητά ή μεγάλες ποσότητες ταυτόχρονα) που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να εντυπωσιάσεις τους πάντες με τις γευστικές δημιουργίες σου. Για να εκμεταλλευτείς μάλιστα στο έπακρο τις δυνατότητες του ευμεγέθους φούρνου, η κουζίνα συνοδεύεται και από το XL ταψί της Zanussi με 25% μεγαλύτερο μέγεθος απ’ ό,τι ένα κανονικό -για να ‘σαι σίγουρος πως θα χορτάσουν όλοι! Χρησιμοποίησε το συρτάρι για την αποθήκευση των σκευών σου και εκμεταλλεύσου τον χρονοδιακόπτη για… σπιτικό delivery.

Siemens HK9R30050 κεραμική

5+1 κουζίνες για γαστρονομικές δημιουργίες χωρίς συμβιβασμούς!-2
©Siemens
2/6
Native Share

Μία εξαιρετικά stylish πρόταση που θα αναβαθμίσει αισθητικά -και όχι μόνο- την κουζίνα σου, η HK9R30050 της Siemens έρχεται σε μεταλλικό χρώμα εντυπωσιάζοντας. Με φούρνο χωρητικότητας 66 λίτρων και τέσσερις κεραμικές εστίες, ενσωματώνει μια σειρά από χρήσιμες λειτουργίες που θα σου επιτρέψουν να δημιουργήσεις τις νοστιμιές που πάντα ονειρευόσουν. Το ηλεκτρονικό ρολόι με προγραμματιστή σου προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, έτσι ώστε το φαγητό να σε περιμένει έτοιμο με το που γυρίσεις ενώ η ενεργειακή κλάση Α εγγυάται ότι ο λογαριασμός του ρεύματος θα παραμείνει ως έχει. Επίλεξε λειτουργία εύκολα με τη βοήθεια της ψηφιακής οθόνης και αφαίρεσε τα κρύσταλλα της πόρτας για άνετο καθάρισμα. Η ειδική λειτουργία Child Lock, τέλος, θα κρατήσει τα παιδικά χεράκια ασφαλή για να ‘χεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Pitsos PHC009120 κεραμική

5+1 κουζίνες για γαστρονομικές δημιουργίες χωρίς συμβιβασμούς!-3
©Pitsos
3/6
Native Share

Αξιόπιστη και οικονομική, η κουζίνα PHC009120 της Pitsos έρχεται με τέσσερις κεραμικές εστίες και φούρνο χωρητικότητας 66 λίτρων. Χάρη στο σύστημα Thermoflow που ενσωματώνει, είναι σε θέση να διαχέει τον αέρα σε όλο τον θάλαμο για ομοιόμορφο ψήσιμο σε βάθος. Την ίδια στιγμή η θερμοκρασία στο εσωτερικό του φτάνει σε χρόνο μηδέν στα επιθυμητά επίπεδα ενώ οι οπές του φούρνου εξασφαλίζουν επαρκή απελευθέρωση του θερμού αέρα, μειώνοντας σημαντικά τη φθορά των τοιχωμάτων. Τα κρύσταλλα της πόρτας αφαιρούνται για αποτελεσματικότερο και ευκολότερο καθάρισμα ενώ το συρτάρι στο κάτω μέρος θα σου δώσει τη δυνατότητα να αποθηκεύσεις τα σκεύη σου μετά το μαγείρεμα. Ενεργειακής κλάσης Α, η πρόταση της Pitsos θα επιβαρύνει ελάχιστα τον λογαριασμό του ηλεκτρικού στο τέλος του μήνα.

Kendrix PL-6919FCCW κεραμική

5+1 κουζίνες για γαστρονομικές δημιουργίες χωρίς συμβιβασμούς!-4
©Kendrix
4/6
Native Share

Μία κεραμική κουζίνα σε λευκό χρώμα, η Kendrix PL-6919FCCW έρχεται να αποτελέσει μία εξαιρετικά οικονομική πρόταση, ούσα κατάλληλη για κάθε νοικοκυριό. Διαθέτει τέσσερις εστίες καθώς επίσης και φούρνο με χωρητικότητα 60 λίτρων, η πόρτα του οποίου φέρει διπλό κρύσταλλο, διατηρώντας έτσι κρύα την εξωτερική επιφάνεια ενώ δε χάνεται η θερμότητα από το εσωτερικό. Είναι ενεργειακής κλάσης Α για να μαγειρεύεις και να τη χρησιμοποιείς άφοβα, δίχως να… φουσκώσει τον λογαριασμό σου. Η ηλεκτρονική της οθόνη θα σου επιτρέψει να ελέγξεις λειτουργίες και ρυθμίσεις χωρίς κόπο, ενώ το συρτάρι στο κάτω τμήμα της, είναι ό,τι πρέπει για την αποθήκευση των σκευών σου. Προσφέρει εννέα τρόπους λειτουργίας και μαγείρεμα πολλαπλών επιπέδων για να εξαντλήσεις τη δημιουργικότητά σου.

Bosch HKS79W250 κεραμική

5+1 κουζίνες για γαστρονομικές δημιουργίες χωρίς συμβιβασμούς!-5
©Bosch
5/6
Native Share

Το μαγείρεμα δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο και οικονομικό συγχρόνως. Η κουζίνα HKS79W250 της Bosch θα κάνει απλούστερη την καθημερινότητά σου, έτσι ώστε να δημιουργήσεις άκοπα ακόμα και τις πιο πολύπλοκες συνταγές. Διαθέτει τέσσερις συν δύο κεραμικές εστίες και ευρύχωρο φούρνο 63 λίτρων ο οποίος ενσωματώνει τεχνολογία 3D Hotair για κυκλική κατανομή του θερμού αέρα και ομοιόμορφο ψήσιμο σε λιγότερο χρόνο. Το σύστημα AutoPIlot 30 θα σου δώσει τη δυνατότητα να αναθέσεις στον ίδιο τον… φούρνο το μαγείρεμα, αφού επιλέγοντας το κατάλληλο πρόγραμμα και με το πάτημα ενός κουμπιού, εκείνος θα ρυθμίσει αυτόματα θερμοκρασία και διάρκεια, σβήνοντας με το που ολοκληρωθεί το ψήσιμο! Επιπλέον, ο φούρνος έρχεται με λειτουργία πυρόλυσης που του επιτρέπει να καθαρίζεται αυτόματα, κερδίζοντάς σου επιπλέον χρόνο. Τι άλλο να ζητήσεις;

AEG CIB6442BBM επαγωγική

5+1 κουζίνες για γαστρονομικές δημιουργίες χωρίς συμβιβασμούς!-6
©AEG
6/6
Native Share

Η ελεύθερη κουζίνα CIB6442BBM της AEG αποτελεί πιθανότατα ό,τι καλύτερο στην κατηγορία της. Με επαγωγικές και όχι κεραμικές εστίες που αναπτύσσουν θερμότητα στην περίμετρο των σκευών για αποτελεσματικότερο και οικονομικότερο μαγείρεμα, διαθέτει κορυφαία ευελιξία, απόρροια του μεγάλου θαλάμου των 73 λίτρων. Σε συνδυασμό με το ταψί MaxiTray μάλιστα θα σου δώσει τη δυνατότητα να ετοιμάσεις μεγάλες μερίδες με ένα μόνο ψήσιμο. Οι τηλεσκοπικοί βραχίονες OptiFlex θα σου επιτρέψουν να ψήσεις τα φαγητά σου ακριβώς όσο θες ενώ η ευδιάκριτη ένδειξη χρονοδιακόπτη UniSight θα σε κρατά ενήμερο ανά πάσα στιγμή για την ώρα που απομένει μέχρι την ολοκλήρωση του ψησίματος. Η λειτουργία Hob2Hood συνδέει ασύρματα την κάθε εστία με τον απορροφητήρα προσαρμόζοντας τις ρυθμίσεις του, ενώ το εύκολο καθάρισμα εστιών και φούρνου θα κάνει την καθημερινότητά σου ακόμα πιο άνετη.