aura-studio-4-το-νέο-ηχείο-της-harman-kardon-είναι-ένα-εναλλα-295475

Εκείνοι που κουβαλούν τη μουσική σε κάθε μοναδική στιγμή της ζωής τους, γνωρίζουν καλά τον τρόπο που η ακρόαση μετατρέπεται σε εμπειρία. Οι νότες, οι στίχοι, η μελωδία, όλα συμβάλλουν στο φαντασιακό ταξίδι του ήχου και εγείροντας το συναίσθημα μας θυμίζουν να απολαμβάνουμε, να επιθυμούμε, να προβληματιζόμαστε ακόμη και να πονάμε. Με τη μουσική σύμμαχο όλα μπορούμε να τα διαπραγματευτούμε, αλλά αυτό που δεν θυσιάζουμε ποτέ είναι η ποιότητα με την οποία καλωσορίζουμε τον ήχο της στη ζωή μας.

Μετά από μία κουραστική ημέρα στο γραφείο ή κατά τη διάρκεια της χαλάρωσης του Σαββατοκύριακου, αυτό που έχουμε ανάγκη είναι μια ηχητική επένδυση που θα κατευνάσει τους τόνους και θα εξαγνίσει τον χώρο μας. Το κατάφυγιο και happy place μας, που πάντα προσπαθούμε να ομορφαίνουμε με μικρές ή μεγάλες προσθήκες. Ακριβώς όπως αυτή που κάναμε τελευταία, το ολοκαίνουριο Bluetooth ηχείο της εταιρείας Harman/ Kardon, που έχει ήδη γίνει το πιο αγαπημένο μας home decor detail.

Aura Studio 4: Το νέο ηχείο της Harman/ Kardon είναι ένα εναλλακτικό art piece-1
©Styled home interior with mid century cabinet, cocktail tray and houseplants

Με ασυναγώνιστη τεχνογνωσία και δημιουργικό όραμα γύρω από το design, η Harman/ Kardon είναι γνωστή για τον τρόπο με τον οποίο γεφυρώνει τη λειτουργικότητα με την αισθητική. Αν αναλογιστούμε πως τα εμβληματικά SoundSticks του brand αποτελούν μέρος της μόνιμης συλλογής του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης, δεν είναι δύσκολο να εξηγήσουμε τον λόγο που το κάναμε πρώτη επιλογή για τα ηχεία που θα τοποθετήσουμε στον χώρο μας.  Για την ακρίβεια, η εμπειρία στην έξοχη ποιότητα ήχου αλλά και η σχεδιαστική του θέση, το κατέστησαν τη μόνη επιλογή.

Το νέο ηχείο ονομάζεται Aura Studio 4 και αποτελεί ένα εναλλακτικό art piece με την ικανότητα να ορίζει τη συνολική αύρα του χώρου. Στο εσωτερικό κομμάτι του διαφανούς του θόλου βρίσκεται μία τρισδιάστατη δομή με 324 κρυστάλλους που μοιάζουν με διαμάντια και συγχρονίζονται με τη μουσική παράγοντας χρώμα σε 5 διαφορετικά μοτίβα. Ξαφνικά, το σπίτι φωτίζεται με έναν απρόσμενο αλλά απολύτως διακριτικό τρόπο, την ίδια στιγμή που ο καθηλωτικός ήχος μας επιτρέπει να απολαύσουμε τη μουσική με κρυστάλλινη καθαρότητα. Ναι, ακόμη και τις φορές που θέλουμε να νιώσουμε τις πολύ υψηλές εντάσεις και τον ενθουσιασμό των live stage στον χώρο μας.

Aura Studio 4: Το νέο ηχείο της Harman/ Kardon είναι ένα εναλλακτικό art piece-2

Εκτός από αυτή μας την ανάγκη ωστόσο, το ηχείο Aura Studio 4 καλύπτει και εξωτερικεύει την επιθυμία μας για καλαισθησία σε κάθε επίπεδο της εσωτερικής διακόσμησης. Γιατί όσο αναζητούμε την τεχνολογική υπεροχή, άλλο τόσο επιθυμούμε να αναβαθμίζουμε το μέρος που περνάμε τις πιο προσωπικές μας στιγμές με κομμάτια που συμβαδίζουν με το lifestyle μας. Το μίνιμαλ στοιχείο και η quiet luxury προσέγγιση στο design καθιστούν το καινοτόμο αυτό αξεσουάρ ήχου την τέλεια λεπτομέρεια για το living room μας.

Παράλληλα, η πρόκληση της βιωσιμότητας δεν είναι κάτι που δεν αγγίζει τη Harman/ Kardon. Κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένα νήματα πολυεστέρα, από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο και από 85% ανακυκλωμένο πλαστικό, το Aura Studio 4ης γενιάς επενδύει πλήρως στις αρχές της βιωσιμότητας και αποτελεί ένα προϊόν πραγματικά σχεδιασμένο για όλους. 

Aura Studio 4: Το νέο ηχείο της Harman/ Kardon είναι ένα εναλλακτικό art piece-3

Ακόμη και τις πιο μουντές ημέρες, αρκεί να το εκκινήσουμε για να μας φτιάξει η διάθεση. Κατά κάποιο τρόπο είναι το νέο μας μέσο έκφρασης, είναι εκεί όταν θέλουμε να χαλαρώσουμε, να «ξεσηκωθούμε» ή να ταξιδέψουμε στις σκέψεις μας. Για το μόνο που ανυπομονούμε τώρα είναι να παίζει στο background όσο απολαμβάνουμε τις πιο cozy χειμωνιάτικες ημέρες στον καναπέ, μόνοι ή με καλή παρέα.

MHT