η-νέα-ταινία-του-quentin-tarantino-απογειώνει-τα-70s-88408
©Sony Pictures

Με φόντο το L.A του 1969, τη χρονιά που το Hollywood αμαυρώθηκε από τη διαβόητη δολοφονία της Sharon Tate -συζύγου του Roman Polanski- από τον Charles Manson, o Quentin Tarantino φαίνεται να κάνει το 9ο θαύμα του (πρόκειται για την 9η στη σειρά ταινία του) σε ό,τι αφορά την πλοκή, τους χαρακτήρες, τη σκηνοθεσία και βέβαια τη φωτογραφία, όπως αποκαλύπτουν οι εικόνες που προς το παρόν έχουμε δει στο Instagram.

Η νέα ταινία του Quentin Tarantino απογειώνει τα 70’s-1
©Sony Pictures

Λέγεται ότι η ταινία Once Upon a Time in Hollywood είναι ό,τι πιο κοντινό στο Pulp Fiction: μυστηριώδης, γοητευτική, witty και stylish. Οι φόνοι του Manson γίνονται η αφορμή που έψαχνε ο Tarantino για να παρουσιάσει με τον δικό του τρόπο μια εποχή που σημάδεψε το Hollywood, αλλά και τον ίδιο, αφού στον ίδιο χωροχρόνο έζησε την παιδική του ηλικία.

https://www.instagram.com/p/BvJm5T1lg5a/?utm_source=ig_embed

Το lifestyle, τα ήθη, οι φιλοδοξίες και τα πάθη των χαρακτήρων του αποτελούν τον τέλειο καμβά για τις hippie στυλιστικές εξάρσεις της ταινίας. Επιπλέον, συναντώνται σε καστ ο Leonardo Di Caprio και ο Brad Pitt (που κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους), κάτι που  από μόνο του έχει ενδιαφέρον. Τη Sharon Tate υποδύεται η Margot Robbie.

Info: Στους κινηματογράφους από τις 26 Ιουλίου 2019.

MHT