οι-πρώτες-φωτογραφίες-του-μωρού-του-δο-95115
©PA images

Μόλις πριν από δυο ημέρες το παλάτι έβγαλε την επίσημη ανακοίνωση της γέννησης του πρώτου γιου του Πρίγκιπα Harry και της Δούκισσας του Sussex. Ο Δούκας ήταν παρόν στη γέννα, ενώ η μητέρα της Δούκισσας, Doria Ragland που δήλωσε συγκινημένη, μένει πλέον στο Frogmore Cottage μαζί με το ζευγάρι και το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Οι πρώτες φωτογραφίες του μωρού του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex-1
©PA IMAGES

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με το γιο τους στο St George Hall στο Windsor Castle, δίπλα στην οικία τους στο Frogmore Cottage. Αν και το όνομα του μωρού δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex αποκάλυψαν πως η Βασίλισσα και ο Πρίγκιπας Philip θα γνωρίσουν το δισέγγονό τους σήμερα το απόγευμα.

Οι πρώτες φωτογραφίες του μωρού του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex-2
©PA IMAGES

«Είναι μαγικό. Έχω τους δυο καλύτερους άντρες στο κόσμο και είμαι πολύ χαρούμενη. Είναι πολύ γλυκός και ήρεμος», δήλωσε η Δούκισσα. Όταν ρωτήθηκε σε ποιόν μοιάζει περισσότερο, απάντησε «αυτό θα το δούμε στη πορεία».

Οι πρώτες φωτογραφίες του μωρού του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex-3
©PA IMAGES

«Όλοι λένε ότι τα μωρά αλλάζουν πολύ μέσα στις πρώτες δυο εβδομάδες. Θα παρακολουθούμε το πώς θα αλλάξει μέσα στον επόμενο μήνα. Τα χαρακτηριστικά του διαφέρουν κάθε μέρα, οπότε κανείς δε ξέρει», είπε ο Δούκας και πρόσθεσε, «Άλλο ένα δισέγγονο για τη Βασίλισσα και τον Πρίγκιπα Philip. Έχει ήδη κάποιες τρίχες στο πρόσωπο- υπέροχο». Το ζευγάρι δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για τις ευχές. «Ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και την καλοσύνη τους. Σημαίνει πολλά για εμάς».

Οι πρώτες φωτογραφίες του μωρού του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex-4
©PA IMAGES

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge δήλωσαν ενθουσιασμένοι με τον ερχομό του ανιψιού τους, ενώ ανυπομονούν να τον γνωρίσουν από κοντά τις προσεχείς ημέρες.

Οι πρώτες φωτογραφίες του μωρού του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex-5
©INSTAGRAM: @THEROYALBABY / @CHRISALLERTONPHOTO

Ο γιος του Πρίγκιπα Harry είναι το όγδοο δισέγγονο της Βασίλισσας και έβδομος στη διαδοχή του χρόνου. Το μωρό δεν θα λάβει πριγκιπικό τίτλο, εκτός αν το αποφασίσει η ίδια η Βασίλισσα.

MHT