σε-δημοπρασία-τα-εντυπωσιακά-έργα-του-137460

Ο πληθωρικός καλλιτέχνης που ζει και εργάζεται στο Los Angeles και οι εικονογραφήσεις του δημοσιεύονται -εκτός από τη Vogue Greece- στα σημαντικότερα έντυπα του πλανήτη, όπως στους New York Times και Los Angeles Times, προσφέρει το έργο του για τη στήριξη του σημαντικού κοινωφελούς έργου της Axion Hellas.

Η Axion Hellas είναι μία οργάνωση εθελοντών με κοινωφελή σκοπό με έτος ίδρυσης το 2016. Ιδρυτικά μέλη της, τριάντα άτομα διαφόρων επαγγελμάτων (γιατροί, νοσηλεύτριες, δικηγόροι, διαφημιστές, επιχειρηματίες κλπ). Κοινό τους στοιχείο, η γνήσια διάθεση και προσωπική δέσμευση, να προσφέρουν στήριξη σε μικρές κοινωνίες απομακρυσμένων περιοχών της Ελλάδας.

O καλλιτέχνης αποφάσισε να συμμετάσχει στη δημοπρασία που διοργανώνει η Axion Hellas την Τρίτη 10 Μαρτίου στο Ζάππειο Μέγαρο. Μάλιστα, τα έργα που θα δημοπρατηθούν θα παρουσιάζονται στο Arch Athens στην οδό Γκούρα 5 στην Πλάκα από τις 5 έως τις 9 Μαρτίου μεταξύ 12 – 7μμ. Τα έργα του Κακανιά έχουν εκτεθεί σε γκαλερί στην Ευρώπη και στην Αμερική καθώς και σε σημαντικά μουσεία, ανάμεσα τους τα The UC Berkeley Art Museum, The Hammer Museum, Μουσείο Μπενάκη, Μουσείο Γουλανδρή, κ.α.

MHT