Σε δημοπρασία τα εντυπωσιακά έργα του Κωνσταντίνου Κακανιά στην Αθήνα

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest

Σε δημοπρασία τα εντυπωσιακά έργα του Κωνσταντίνου Κακανιά στην Αθήνα

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Rebecca Camchi
Rebecca Camchi

Ο πληθωρικός καλλιτέχνης που ζει και εργάζεται στο Los Angeles και οι εικονογραφήσεις του δημοσιεύονται -εκτός από τη Vogue Greece- στα σημαντικότερα έντυπα του πλανήτη, όπως στους New York Times και Los Angeles Times, προσφέρει το έργο του για τη στήριξη του σημαντικού κοινωφελούς έργου της Axion Hellas.

Η Axion Hellas είναι μία οργάνωση εθελοντών με κοινωφελή σκοπό με έτος ίδρυσης το 2016. Ιδρυτικά μέλη της, τριάντα άτομα διαφόρων επαγγελμάτων (γιατροί, νοσηλεύτριες, δικηγόροι, διαφημιστές, επιχειρηματίες κλπ). Κοινό τους στοιχείο, η γνήσια διάθεση και προσωπική δέσμευση, να προσφέρουν στήριξη σε μικρές κοινωνίες απομακρυσμένων περιοχών της Ελλάδας.

O καλλιτέχνης αποφάσισε να συμμετάσχει στη δημοπρασία που διοργανώνει η Axion Hellas την Τρίτη 10 Μαρτίου στο Ζάππειο Μέγαρο. Μάλιστα, τα έργα που θα δημοπρατηθούν θα παρουσιάζονται στο Arch Athens στην οδό Γκούρα 5 στην Πλάκα από τις 5 έως τις 9 Μαρτίου μεταξύ 12 – 7μμ. Τα έργα του Κακανιά έχουν εκτεθεί σε γκαλερί στην Ευρώπη και στην Αμερική καθώς και σε σημαντικά μουσεία, ανάμεσα τους τα The UC Berkeley Art Museum, The Hammer Museum, Μουσείο Μπενάκη, Μουσείο Γουλανδρή, κ.α.

Scroll to Top