digital-style-πως-ένα-smartphone-αλλάζει-τη-καθημερινότητ-117907
©Samsung

Όπως τα πάντα γύρω μας, έτσι και ο κόσμος της μόδας εξελίσσεται πλέον με αστραπιαίους ρυθμούς. Οι τάσεις αλλάζουν συνεχώς, νέα πρόσωπα έρχονται στο προσκήνιο και κάθε στιγμή γεννιούνται νέες πληροφορίες και αμέτρητες πηγές έμπνευσης. Ταυτόχρονα αυξάνονται και οι ανάγκες για πιο γρήγορους τρόπους επικοινωνίας, ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης. Φυσικά, αυτές είναι μόνο κάποιες από τις απαιτήσεις της multitasking γυναίκας του σήμερα, που έλαβε υπόψη της η Samsung όταν σχεδίασε το νέο Galaxy Note10, που συνδυάζει τον κομψό σχεδιασμό με την πανίσχυρη απόδοση και εργαλεία παραγωγικότητας.

Με την τεχνολογία να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας και με τους περισσότερες από εμάς να την επιζητούμε μέσα από ένα smartphone που συγκαταλέγεται στη high end κατηγορία, η χρήση μίας συσκευής που συγκεντρώνει νέες τεχνολογίες, ενισχυμένες δυνατότητες και πανίσχυρες επιλογές, είναι ζωτικής σημασίας.

Digital Style:  Πως ένα smartphone αλλάζει τη καθημερινότητά μας-1
©Samsung

Οι δυο νέες και ακόμα πιο βελτιωμένες προσθήκες της σειράς Galaxy της Samsung, τα Note10 και Note10+, υπερτερούν όχι μόνο στα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και στον κομψό και λειτουργικό σχεδιασμό τους. Ανταποκρινόμενα στην ανάγκη για ψυχαγωγία αλλά και στις υψηλές απαιτήσεις που έχει η επαγγελματική μας ζωή, τα Samsung Galaxy Note10 είναι όπως όλα δείχνουν, η απάντηση σε καθημερινές ανάγκες, συνδυάζοντας τον κομψό σχεδιασμό με την πανίσχυρη απόδοση και εργαλεία παραγωγικότητας καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Κάθε στοιχείο του, έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να προσφέρει κομψό και λεπτεπίλεπτο αποτέλεσμα.

Όλοι όσοι αναζητούν ποιοτική παραγωγικότητα και ελευθερία, μπορούν με το προηγμένο S Pen να κρατήσουν σημειώσεις και να μετατρέψουν τα χειρόγραφά τους σε ψηφιακό κείμενο και να το αποθηκεύσουν σε διαφορετικές μορφές αρχείων, όπως το Microsoft Word. Παράλληλα, με ένα μόνο κλικ, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν στο Windows 10 PC τους ή ακόμα και να εργασθούν μέσω του smartphone τους και ενός PC ή Mac κάνοντας drag and drop αρχεία από τη μια συσκευή στην άλλη και να χειριστούν τις αγαπημένες τους mobile εφαρμογές με το ποντίκι και το πληκτρολόγιο του υπολογιστή τους.

Digital Style:  Πως ένα smartphone αλλάζει τη καθημερινότητά μας-2
©Samsung

Επιπλέον, το Note10 επιτρέπει τη φόρτιση μεταξύ συσκευών, χωρίς την ανάγκη χρήσης φορτιστή, ενώ το Note10+ χρειάζεται μόνο 30 λεπτά σε 45W ενσύρματη φόρτιση για να αντέξει μια ολόκληρη, απαιτητική ημέρα. Μπορείτε, επίσης, να φορτίσετε το Note10/Note10+ και μια άλλη -συμβατή με Wireless Powershare- συσκευή ταυτόχρονα.

Σε ότι αφορά τα video και τις φωτογραφίες, το σύστημα πολλαπλής κάμερας, δίνει τη δυνατότητα μετάβασης από την λήψη κατευθείαν στην επεξεργασία, θολώνει το φόντο σε βάθος πεδίου παρόμοιο με εκείνο μιας ταινίας, καταγράφει απίστευτο χρώμα και λεπτομέρεια ενώ με την ultra wide κάμερα αλλάζει το οπτικό πεδίο σε όσα βλέπει το ανθρώπινο μάτι.

Digital Style:  Πως ένα smartphone αλλάζει τη καθημερινότητά μας-3
©Samsung

Ως ένα «πολυεργαλείο» που μας λύνει τα χέρια, το Note10 με τη Dynamic AMOLED οθόνη του, μειώνει την κούραση των ματιών και τις διαταραχές του ύπνου, αφαιρώντας το επιβλαβές μπλε φως -το οποίο μάλιστα έχει αποδειχθεί πως ευθύνεται για τα ορατά σημάδια κούρασης γύρω από τα μάτια- σε επίπεδο pixel, χωρίς να επηρεάζεται η χρωματική του ακρίβεια.

Και κάπως έτσι, μέσα από το συνδυασμό της υψηλής τεχνολογίας και του design, διαμορφώνεται μια νέα, άκρως διασκεδαστική πραγματικότητα.