celine-bernaerts-insta-live-με-την-make-up-artist-και-μέλος-του-ysl-beauty-gang-143573

Τολμηρή, δημιουργική και ενθουσιώδης, η make-up artist και μέλος της ομάδας ομορφιάς του οίκου Yves Saint Laurent, Celine Bernaerts, εκπληρώνει το όραμά της συνθέτοντας ιδιαίτερα make up looks. Όντας έφηβη συνειδητοποίησε ότι η τέχνη του μακιγιάζ θα γινόταν το όνειρό της, καθώς λάτρευε να πειραματίζεται με διάφορες αποχρώσεις στα μάτια και τα χείλη.

Αψηφώντας τους κανόνες, η Celine πιστεύει ότι η απλότητα είναι το κλειδί για την κομψότητα και δεν διστάζει να αναμειγνύει διαφορετικές υφές δημιουργώντας φαντασμαγορικά looks με καμβά το πρόσωπό της. Η 29χρονη ζει στην Ολλανδία, εμπνέεται από τη μοναδική αισθητική του YSL και παρουσιάζει τις πιο ευφάνταστες makeup τεχνικές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

To επόμενο Instagram Live μας με την Celine Bernaerts και τη Βασιλική Παπαγεωργίου, Beauty Director της Vogue Greece, θα είναι ένα ξεχωριστό ταξίδι ομορφιάς με πολλές συμβουλές και tips που θα σας συναρπάσουν.

Celine Bernaerts: Insta Live με την make-up artist και μέλος του YSL Beauty gang-1
©Vogue Greece x YSL Beauty

Tην Πέμπτη 14 Μαΐου, στις 17:00 (GMT +3) μπείτε στο account της @voguegreece στο Instagram και παρακολουθήστε το Instagram live μας!