vogue-horoscope-τι-επιφυλάσσει-το-2020-σύμφωνα-με-το-ζώ-121453
Vogue Horoscope: Τι επιφυλάσσει το 2020 σύμφωνα με το ζώδιο σας-1
©Jonathan Daniel Pryce
1/12
Native Share

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Είναι συναρπαστικό το συναίσθημα που γεννούν η επαγγελματική επιτυχία και η καταξίωση. Μέσα στο 2020 θα το γευτείτε στο έπακρο, καθώς είναι η πιο σημαντική χρονιά για να ξεχωρίσετε στην εργασία σας. Ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας θα συνεργαστούν άψογα με τις δύο πολύ ευνοϊκές εκλείψεις της χρονιάς, στις 10/1 και στις 4/7, φέρνοντάς σας πολλές νίκες. Ο κυβερνήτης σας Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας στις 27/6 και θα παραμείνει μέχρι τον Ιανουάριο του 2021, γεγονός που σημαίνει δύο πράγματα: πρώτον, καλείστε να ικανοποιήσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας και, δεύτερον, σας περιμένει σκληρή δουλειά και ένα παθιασμένο κυνήγι προσωπικών στόχων. Από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Νοέμβριο θα αντιμετωπίσετε τα μεγαλύτερα εμπόδια και πρέπει να δείξετε σθένος, ενώ πιθανό είναι να κάνετε μια ριζική αλλαγή στην εξωτερική σας εμφάνιση. Ο Αύγουστος θα φέρει εξελίξεις στα προσωπικά σας, ενώ θα ανακύψουν θέματα που αφορούν την οικογένεια, στην οποία και θα χρειαστεί να ρίξετε το βάρος σας. Από την άλλη, η περίοδος θα είναι ιδανική για το απόλυτο ρομάντζο. Αν ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να εξελιχθεί σοβαρά και, γιατί όχι, να κρατήσει για πάντα.

Vogue Horoscope: Τι επιφυλάσσει το 2020 σύμφωνα με το ζώδιο σας-2
©Jonathan Daniel Pryce
2/12
Native Share

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ξεκινάει για εσάς ένα έτος κατά τη διάρκεια του οποίου οι απόψεις σας και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζετε τον κόσμο και τους ανθρώπους θα αλλάξουν με συναρπαστικό τρόπο. Είναι η χρονιά που θα ταξιδέψετε πολύ -ιδιαίτερα από τις 16 Φεβρουαρίου έως τις 31 Μαρτίου-, θα ζήσετε πρωτόγνωρες εμπειρίες, θα αποκτήσετε διεθνείς επαφές και θα γνωρίσετε άλλες κουλτούρες. Ο Δίας θα είναι στο πλάι σας και θα σας προσφέρει τύχη. Έχετε ανάγκη να κάνετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας, όπως να γυρίσετε ξανά στα πανεπιστημιακά έδρανα για ένα ακόμα πτυχίο που θα σας ανοίξει νέους επαγγελματικούς ορίζοντες σε τομείς όπως τα media, το διαδίκτυο και οι εκδόσεις. Ο Μάρτιος είναι ο καταλληλότερος μήνας για μια νέα σχέση, ενώ οδεύοντας προς τον Ιούνιο οι συνθήκες ευνοούν οικονομικές συμφωνίες. Μπορείτε να διαπραγματευτείτε τον μισθό σας ή να επενδύσετε τα χρήματα που έχετε αποταμιεύσει. Ένα από τα σημαντικά γεγονότα της χρονιάς είναι η συνάντηση του πλανήτη της τύχης Δία και εκείνου της αυτοπειθαρχίας Κρόνου στις 21/12, κάτι που έχει να συμβεί εδώ και μια εικοσαετία. Συνάντηση μαγική για εσάς, καθώς θα αποκτήσετε την αυτοπεποίθηση για να προχωρήσετε δυναμικά στην καριέρα σας.

Vogue Horoscope: Τι επιφυλάσσει το 2020 σύμφωνα με το ζώδιο σας-3
©Jonathan Daniel Pryce
3/12
Native Share

ΔΙΔΥΜΟΣ (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Η ευημερία είναι η λέξη-κλειδί της χρονιάς που ξεκινά. Όσα σπείρατε το 2019, αποφέρουν τώρα καρπούς – οικονομικούς και όχι μόνο. Θα δείτε το κεφάλαιό σας να αυξάνεται και είναι πιθανό να λάβετε μια κληρονομιά από το πουθενά, που θα σας βοηθήσει να εξοφλήσετε χρέη ή να κάνετε αγορές τις οποίες επιθυμούσατε χρόνια. Η εισροή χρημάτων στον λογαριασμό σας θα σας προσφέρει περισσότερες επιλογές, ενώ θα αυξήσει σημαντικά το αίσθημα ασφάλειας. Η καριέρα σας βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και είναι πιθανό να ξεκινήσετε νέα δουλειά μετά τις 23/2. Ο καλότυχος Δίας θα έχει μια ευνοϊκή για εσάς επαφή με τον Ποσειδώνα όλη τη χρονιά, φέρνοντάς σας φήμη και διακρίσεις. Η ιδέα της αλλαγής και της μεταμόρφωσης θα σας απασχολήσει έντονα μέσα στη χρονιά, ενώ είναι μια καλή περίοδος να ασχοληθείτε συστηματικά με την υγεία σας και να ρυθμίσετε παράγοντες που σας προκαλούν σωματική και ψυχική κόπωση.

Vogue Horoscope: Τι επιφυλάσσει το 2020 σύμφωνα με το ζώδιο σας-4
©Jonathan Daniel Pryce
4/12
Native Share

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Τη νέα χρονιά υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να προχωρήσετε μπροστά στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σας και αυτός είναι η συνεργασία. Από το 2017 σας απασχολεί έντονα μια σχέση. Μπορεί να είναι ένας συνεργάτης ή ένας σύντροφος με τον οποίο πρέπει να έρθετε πιο κοντά για το κοινό σας καλό. Αν είστε σε σχέση, το 2020 είναι ιδανική χρονιά για να την επισημοποιήσετε – ή και να τη διαλύσετε αν σας βαραίνει. Στο δρόμο σας θα βρεθούν σημαντικοί άνθρωποι, με τους οποίους θα κάνετε κοινά όνειρα για το μέλλον. Από τον Ιούνιο του 2020 έως τον Ιανουάριο του 2021 ο Άρης στέκεται στο πλευρό σας και σας φέρνει φήμη και επαγγελματική καταξίωση. Να θυμάστε ότι αυτή η χρονιά σηματοδοτεί μια σχεδόν μαγική εξέλιξη στη ζωή σας. Ο τομέας που σας έχει κουράσει περισσότερο τα τελευταία δύο χρόνια θα είναι πλέον ένα από τα καλύτερα κομμάτια της ζωής σας.

Vogue Horoscope: Τι επιφυλάσσει το 2020 σύμφωνα με το ζώδιο σας-5
©Jonathan Daniel Pryce
5/12
Native Share

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Ετοιμαστείτε για μια χρονιά με έντονους ρυθμούς και πολλές απαιτήσεις. H επαγγελματική σας ζωή τρέχει πιο γρήγορα απ’ ό,τι περιμένετε και ίσως χρειαστείτε έναν καλό συνεργάτη που θα επιμεριστεί τον φόρτο εργασίας σας. Το σίγουρο είναι ότι η δουλειά σας θα μεταφραστεί σε υψηλές αμοιβές, που θα σας χαρίσουν οικονομική ανεξαρτησία. Θέματα υγείας θα σας απασχολήσουν αρκετά μέσα στη χρονιά, γι’ αυτό αναζητήστε τρόπους ενδυνάμωσης, όπως μια νέα συνδρομή στο γυμναστήριο. Η ψυχική σας ηρεμία θα σας απασχολήσει επίσης και είναι πιθανό να ξεκινήσετε μαθήματα διαλογισμού ή γιόγκα. Να θυμάστε ότι αν θέλετε να πετύχετε κάτι πολύ αυτή τη χρονιά, πρέπει να είστε ακριβείς στις κινήσεις σας. Δώστε προσοχή στο τι λέτε και στο τι συμφωνείτε τις περιόδους των τριών εκλείψεων (5/6, 30/11 και 14/12), τότε που έχετε να περιμένετε αρκετές εκπλήξεις και αλλαγές. 

Vogue Horoscope: Τι επιφυλάσσει το 2020 σύμφωνα με το ζώδιο σας-6
©Jonathan Daniel Pryce
6/12
Native Share

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Η εργατικότητά σας πολλές φορές δεν αφήνει περιθώρια για κοινωνική ζωή, τη νέα χρόνια όμως το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σας και σας προσφέρει ευκαιρίες για περισσότερη διασκέδαση. Το 2020 θα είναι η αφετηρία μεγάλων αλλαγών στα αισθηματικά σας. Αν δεν έχετε σοβαρή σχέση, ο Ιανουάριος ευνοεί μια νέα γνωριμία, καθώς ο ερωτισμός σας θα βρίσκεται στα ύψη. Οι πιθανότητες να συναντήσετε τον σύντροφο της ζωής σας είναι πολλές, γι’ αυτό αν δεν γνωρίσετε κάποιον που να σας ενδιαφέρει στην αρχή του χρόνου μην απογοητευτείτε. Η σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω, στις 4 Ιουλίου, θα γεμίσει ρομαντισμό τις μέρες σας. Το θετικό κλίμα συνεχίζεται και στο εργασιακό περιβάλλον: μια προαγωγή θα σας προσφέρει περισσότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Ωστόσο, η καλύτερη στιγμή για εσάς θα έρθει με τη σεληνιακή έκλειψη στους Διδύμους την 30ή Νοεμβρίου, που ευνοεί νέες ιδέες, επικοινωνίες και μετακινήσεις. Η τελευταία έκλειψη του χρόνου θα σας φέρει πιο κοντά στην οικογένειά σας. Το 2020 θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σας, γι’ αυτό προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες στο έπακρο.

Vogue Horoscope: Τι επιφυλάσσει το 2020 σύμφωνα με το ζώδιο σας-7
©Jonathan Daniel Pryce
7/12
Native Share

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Για πρώτη φορά μέσα σε 12 χρόνια ο Δίας, ο πλανήτης της καλής τύχης, θα εισέλθει στον οικογενειακό σας τομέα, δίνοντάς σας την ώθηση που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι – μια μετακόμιση ή η ανακαίνιση του χώρου σας θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα το 2020. Η ανάγκη σας για αλλαγές είναι πιθανό να εκδηλωθεί πριν τελειώσει αυτή η χρονιά, κατά την ηλιακή έκλειψη στις 25 Δεκεμβρίου. Η έκλειψη στις 4 Ιουλίου θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε οικογενειακά θέματα και να διευθετήσετε περιουσιακές εκκρεμότητες. Φυσικά, δεν θα έχετε μόνο τις εκλείψεις με το μέρος σας. Ο Πλούτωνας, ο Κρόνος, ο Ερμής και ο Ήλιος θα σας βοηθήσουν με τη σειρά τους να πετύχετε τους στόχους σας. Το νέο έτος αναζητάτε καινούργια μονοπάτια επαγγελματικής εξέλιξης που θα ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες σας. Οι ικανότητές σας θα αναγνωριστούν και η Νέα Σελήνη στις 20 Ιουλίου θα σας φέρει μια σημαντική αύξηση ή προαγωγή. Στα αισθηματικά, όσοι είστε ελεύθεροι θα ζήσετε τον απόλυτο έρωτα, ενώ οι δεσμευμένοι θα απολαύσετε τους καρπούς της σχέσης σας.

Vogue Horoscope: Τι επιφυλάσσει το 2020 σύμφωνα με το ζώδιο σας-8
©Jonathan Daniel Pryce
8/12
Native Share

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Το νέο έτος δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα – ίσως μια νέα ιστοσελίδα, μια εφαρμογή που θα λατρέψει ο κόσμος, η συγγραφή ενός βιβλίου ή η σκηνοθεσία μιας ταινίας αφορούν κάποιους από εσάς. Με τον Δία, τον Ερμή, τον Ήλιο, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα συγκεντρωμένους γύρω από τον τομέα της επικοινωνίας, να είστε σίγουροι ότι το 2020 κρατάτε το κλειδί της επιτυχίας, καθώς όλοι αυτοί οι πλανήτες θα ευνοήσουν την εξέλιξή σας. Έντονη επιθυμία για ταξίδια, εξερεύνηση νέων τόπων και ενδιαφέρουσες γνωριμίες σας ακολουθεί κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ενώ οι πλανήτες σας που βρίσκονται στον Αιγόκερω ευνοούν τα οικονομικά σας. Τα αισθηματικά σας βρίσκονται στα καλύτερα τους μετά τη Νέα Σελήνη στις 23 Φεβρουαρίου. Γνωριμίες, ευκαιρίες στον έρωτα, μια φρέσκια αισθηματική ιστορία και πολύ φλερτ σας ανανεώνουν και αλλάζουν τη ζωή σας προς το καλύτερο.

Vogue Horoscope: Τι επιφυλάσσει το 2020 σύμφωνα με το ζώδιο σας-9
©Jonathan Daniel Pryce
9/12
Native Share

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Το 2020 σημειώνετε πρόοδο σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Πριν ακόμα τελειώσει αυτή η χρονιά, με την ηλιακή έκλειψη στις 25 Δεκεμβρίου θα υπάρξει εισροή χρημάτων, ενώ αυτή της 10ης Ιανουαρίου ευνοεί ακόμα περισσότερο τα οικονομικά σας είτε είστε ελεύθεροι επαγγελματίες είτε μισθωτοί. Επιπλέον, μια πληθώρα πλανητών που θα βρεθούν στον τρίτο οίκο σας υποδεικνύει ότι θα υπογράψετε σημαντικά συμβόλαια και θα διευθετήσετε περιουσιακά θέματα που εκκρεμούν. Οι εκλείψεις της νέας χρονιάς επικεντρώνονται στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματά σας, γι’ αυτό αν τα δύο προηγούμενα χρόνια αντιμετωπίσατε μια πολύπλευρη οικονομική αστάθεια, φέτος τα πράγματα σταθεροποιούνται και αρχίζετε να νιώθετε ξανά ασφάλεια. Φυσικά, αυτή η ανακούφιση σας απελευθερώνει συναισθηματικά, με αποτέλεσμα να είστε πιο ανοιχτοί στον έρωτα και σε νέες γνωριμίες. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 9 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου μπορεί να φέρει μια παροδική αναστάτωση στη σχέση σας, που θα καταφέρετε να ξεπεράσετε. 

Vogue Horoscope: Τι επιφυλάσσει το 2020 σύμφωνα με το ζώδιο σας-10
©Jonathan Daniel Pryce
10/12
Native Share

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Τον τελευταίο καιρό ίσως αισθανθήκατε ότι έχετε χάσει τις ισορροπίες σας. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σας δυσκόλεψε αρκετά, δημιουργώντας εμπόδια και ρήξεις στις σχέσεις σας. Πολλή δουλειά, ευθύνες και υποχρεώσεις δεν άφηναν χρόνο για διασκέδαση. Τώρα, το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σας για να γίνουν οι αλλαγές που περιμένατε. Ευκαιρίες που μπορεί να μεταμορφώσουν την καριέρα σας, νέες συναναστροφές και ένας έρωτας θα κάνουν το 2020 μια μαγική χρονιά για εσάς. Ο Δίας μπαίνει στον Αιγόκερω και δημιουργεί την ανάγκη για καινούργιες εμπειρίες, ταξίδια και περιπέτειες που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Η υγεία και η φυσική σας κατάσταση θα είναι σε εξαιρετικά επίπεδα, γι’ αυτό αξιοποιήστε την ενέργειά σας σε δραστηριότητες και χόμπι. Από τις 25 Ιουλίου έως τις 6 Ιανουαρίου 2021 ο Άρης εισέρχεται στον τομέα του σπιτιού σας και σας φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. 

Vogue Horoscope: Τι επιφυλάσσει το 2020 σύμφωνα με το ζώδιο σας-11
©Jonathan Daniel Pryce
11/12
Native Share

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Η νέα χρονιά θα ξεκινήσει με μια εσωτερική αναζήτηση που θα φέρει ανακατατάξεις στη ζωή σας. Ανήσυχες σκέψεις σας γεμίζουν αμφιβολίες για το μέλλον, καθώς αναλαμβάνετε δράση για ένα όνειρο που πάντα θέλατε να πραγματοποιήσετε. Ο Κρόνος θα βρίσκεται στο πλευρό σας, δημιουργώντας τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να πετύχετε τους στόχους σας. Το 2020 είναι ιδανική χρονιά για να πάρετε επαγγελματικές αποφάσεις, να επενδύσετε στην αγορά ενός ακινήτου, να ξεκινήσετε ένα μεταπτυχιακό ή να παντρευτείτε. Οποιοσδήποτε και αν είναι ο στόχος σας, πρέπει να γνωρίζετε ότι -υπό την επιρροή του Κρόνου- η επίτευξή του θα αλλάξει τη ζωή σας. Αν πάλι ψάχνετε για αγάπη και κοινωνική ανέλιξη, το σύμπαν θα ακούσει τις επιθυμίες σας και θα σας ανταμείψει. Η χρονιά που έρχεται είναι γεμάτη από νέες γνωριμίες και δυνατές φιλίες που θα διαρκέσουν χρόνια. Μια ανακαίνιση στο σπίτι σας έρχεται να ενισχύσει τη δημιουργικότητά σας, ειδικά από τις 25 Ιουλίου έως τις 6 Ιανουαρίου 2021. Αν πάλι έχετε αναλάβει τη φροντίδα ενός δικού σας ανθρώπου, η εμπειρία θα σας βοηθήσει να ωριμάσετε και να εκτιμήσετε όσα έχετε χτίσει μέχρι τώρα.

Vogue Horoscope: Τι επιφυλάσσει το 2020 σύμφωνα με το ζώδιο σας-12
©Jonathan Daniel Pryce
12/12
Native Share

ΙΧΘΥΣ (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ο κύκλος σας ολοένα και μεγαλώνει, με την κοινωνικότητά σας να εκτοξεύεται το 2020, καθώς ο Δίας θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε το μεγαλείο της φιλίας. Οι δικοί σας άνθρωποι σας ενθαρρύνουν, συζητούν μαζί σας και, το σημαντικότερο όλων, σας στηρίζουν. Στόχος τους να σας πείσουν ότι έχετε περισσότερα να δώσετε από όσα νομίζατε μέχρι σήμερα. Πλήθος πλανητών και μια ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Αιγόκερω θα ευνοήσουν ακόμα περισσότερο τον τομέα των φιλικών σας σχέσεων στο τέλος Δεκεμβρίου. Μπορεί να γνωρίσετε ένα μεγαλύτερο άτομο που θα γίνει ο μέντοράς σας και θα σας δώσει τις σωστές συμβουλές για το πως θα απογειώσετε την καριέρα σας. Αν είστε δημόσιο πρόσωπο, η επιρροή σας θα αυξηθεί σημαντικά, ενώ αν ασχολείστε με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι ακόλουθοί σας θα πολλαπλασιαστούν. Η χρονιά που πέρασε ήταν σταθμός στην επαγγελματική σας εξέλιξη, αλλά ο δρόμος προς την κορυφή δεν έχει ακόμα τελειώσει. Μια σειρά από εκλείψεις θα σας ανεβάσουν στο ψηλότερο σκαλί και θα σας βοηθήσουν να οδηγηθείτε στο πραγματικό σας πεπρωμένο.

Διαβάστε το ωροσκόπιο σας από τη Susan Miller κάθε εβδομάδα στο Vogue.gr.