επίθεση-στην-ουκρανία-πώς-μπορούμε-να-213523
©Getty Images

Το πρωινό της 24ης Φεβρουαρίου ξυπνήσαμε σε έναν μη ασφαλή κόσμο, με την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία να απειλεί τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων και την παγκόσμια ειρήνη να διακυβεύεται. Μπορεί να νιώθουμε ανήμποροι μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις, υπάρχουν όμως τρόποι να βοηθήσουμε όσους έχουν την ανάγκη μας αυτές τις τόσο κρίσιμες ώρες. Η Vogue Greece συγκέντρωσε τους οργανισμούς και τις διευθύνσεις που μπορείτε να ενισχύσετε με δωρεές. Η λίστα θα ενημερώνεται διαρκώς με νεότερες εξελίξεις και διευθύνσεις για αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας.

Save the Children: Προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια σε παιδιά και τις οικογένειές τους, κάλυψη βασικών αναγκών (τροφή, φάρμακα) και δρα για την ασφαλή πρόσβαση των παιδιών στην εκπαίδευση. Πατήστε εδώ για να βοηθήσετε.

United Help Ukraine: Προσφέρει ιατροφαρμακευτική βοήθεια παρέχοντας κιτ πρώτων βοηθειών. Πατήστε εδώ για να βοηθήσετε.

Voices: Προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη σε παιδιά για να ξεπεράσουν τον τρόμο του πολέμου. Πατήστε εδώ για να βοηθήσετε.

Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες: Για την στήριξη του κύματος προσφύγων που εγκαταλείπουν την Ουκρανία. Πατήστε εδώ για να βοηθήσετε.

Save Life: Προμήθεια του στρατού με ισοθερμικά, και φαρμακευτικό εξοπλισμό. Πατήστε εδώ για να βοηθήσετε.