met-gala-2019όλα-όσα-δεν-είδατε-95062

Οι εμφανίσεις που αμφισβητήθηκαν

Met Gala 2019:<br/>Όλα όσα δεν είδατε-1
©Getty Images
1/11
Native Share

Η Lady Gaga είχε σίγουρα την πιο «θεατρική» εμφάνιση των φετινών Met Gala. Συνοδευόμενη από χορευτές που κρατούσαν ομπρέλες, έκανε συνολικά τέσσερις διαφορετικές εμφανίσεις μέχρι να φτάσει στο τέλος του κόκκινου χαλιού. Από την άλλη, ο Billy Porter εμπνεύστηκε από την αρχαία Ρώμη, φορώντας ένα χρυσό φτερωτό κορμάκι και στέμμα 24 καρατίων. Η είσοδος του ήταν τόσο μεγαλοπρεπής όσο και η ενδυματολογική του επιλογή, αφού εμφανίστηκε πάνω σ’ ένα βάθρο που κρατούσαν τέσσερις γυμνασμένοι άνδρες. Η Kacey Musgraves άντλησε έμπνευση από τον ονειρικό κόσμο της Barbie, καταφθάνοντας μ’ ένα ροζ κάμπριο αμάξι, κρατώντας μια τσάντα που θύμιζε πιστολάκι μαλλιών.

Το «κεφάλι» του Jared Leto ήταν το πιο ευφάνταστο αξεσουάρ της βραδιάς

Met Gala 2019:<br/>Όλα όσα δεν είδατε-2
©Shutterstock
2/11
Native Share

Ο διάσημος ηθοποιός εμφανίστηκε φορώντας ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα που έφερε την υπογραφή του Alessandro Michele και αντί για τσάντα προτίμησε να κρατήσει ένα εξαιρετικά αληθοφανές εκμαγείο του προσώπου του! Η εμφάνισή του ήταν εμπνευσμένη από την παρουσίαση της φθινοπωρινής/χειμερινής συλλογής του οίκου Gucci για το 2018, κατά τη διάρκεια της οποίας το μοντέλο Unia Pakhomova είχε περπατήσει στην πασαρέλα μ’ ένα παρεμφερές “αξεσουάρ” – ομοίωμα του κεφαλιού της. Στην πορεία το θέαμα έγινε ακόμα πιο σουρεαλιστικό, όταν το κεφάλι άρχισε να κινείται, κάνοντας τους παρευρισκόμενους – από τις αδερφές Jenner μέχρι την Salma Hayek – να θέλουν να το απαθανατίσουν με την κάμερα του κινητού τους.

Διάσημες οικογένειες

Met Gala 2019:<br/>Όλα όσα δεν είδατε-3
©Getty Images
3/11
Native Share

Το όχι και τόσο κόκκινο χαλί της διοργάνωσης υποδέχτηκε και πολλά μέλη της ίδιας οικογένειας. Η Kendall και η Kylie Jenner έφτασαν μαζί φορώντας παρόμοια ρούχα που θύμιζαν εξωτικές χορεύτριες, τα οποία δεν άργησαν να γίνουν τα πιο διάσημα memes στο Twitter. Στη συνέχεια έβγαλαν μια οικογενειακή φωτογραφία μαζί με τους Kris Jenner, Corey Gamble, Kim Kardashian, Kanye West και Travis Scott. Στο μεταξύ, οι δίδυμες Olsen έκαναν μια ταιριαστή vintage, Chanel, δερμάτινη εμφάνιση, ενώ η Dakota Johnson και η αδερφή της Grace φόρεσαν και οι δύο μεταλλικά φορέματα.

Η Kim Kardashian-West έφερε τον Thierry Mugler ξανά στη μόδα

Met Gala 2019:<br/>Όλα όσα δεν είδατε-4
©Shutterstock
4/11
Native Share

Η Kardashian-West αγαπάει πολύ τον Thierry Mugler. Μετά την αισθησιακή της εμφάνιση στα Hollywood Beauty Awards μέσα στο μαύρο vintage φόρεμα από τη συλλογή του σχεδιαστή το 1998, επέλεξε ξανά μια δημιουργία του για τo χθεσινό Met Gala, ένα από τα πρώτα του σχέδια για τον ιστορικό οίκο που έφτιαξε πριν από 20 χρόνια. Το κεντημένο με χάντρες φόρεμα αντλεί έμπνευση από την πεμπτουσία του γυναικείου αισθησιασμού στην Καλιφόρνια και μοιάζει λες κι έχει μόλις ξεπηδήσει από το βάθος του ωκεανού. Για την ιστορία, η κατασκευή του χρειάστηκε πάνω από οκτώ μήνες για να ολοκληρωθεί. Όσο για τον σύζυγό της, Kanye West; Προτίμησε μια Dickies ζακέτα με φερμουάρ, εμπνευσμένη από τις στολές των στρατιωτικών στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, η οποία κόστισε μόλις 30 λίρες.

Λαμπερά ζευγάρια

Met Gala 2019:<br/>Όλα όσα δεν είδατε-5
©Getty Images
5/11
Native Share

Δεν ήταν μόνο τα μέλη της ίδιας οικογένειας που έκλεψαν τις εντυπώσεις κατά την άφιξή τους στο κόκκινο χαλί, όσο και τα ζευγάρια. Από την Kim Kardashian και τον Kanye West, την Kylie Jenner και τον Travis Scott, τη Serena Williams και τον Alexis Ohanian, έως τον A-Rod και τη J.Lo, τη Priyanka Chopra και τον Nick Jonas, τα διάσημα ζευγάρια απέδειξαν ότι μπορούν να ταιριάξουν -πέρα από τις καρδιές τους – και τις ενδυματολογικές τους επιλογές. Ακόμα και η Sophie Turner με τον Joe Jonas έδωσαν το παρών, μετά τον γάμο τους στο Las Vegas την περασμένη εβδομάδα.

Η παραμυθένια εμφάνιση της Zendaya

Met Gala 2019:<br/>Όλα όσα δεν είδατε-6
©Getty Images
6/11
Native Share

Η Zendaya επεφύλασσε την πιο ονειρική στιγμή της βραδιάς, αφού κατέφτασε ντυμένη σαν άλλη Σταχτοπούτα μέσα στο πριγκιπικό Tommy Hilfiger φόρεμα της. Φυσικά, δεν παρέλειψε να συνοδεύσει την είσοδό της μ’ ένα μίνι παραμυθένιο σόου, εμπνευσμένο από την ιστορία της διάσημης ηρωίδας των παιδικών μας χρόνων.

Οι λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά

Met Gala 2019:<br/>Όλα όσα δεν είδατε-7
©Shutterstock
7/11
Native Share

Μεταξύ άλλων, δεν μπορούμε να μη σταθούμε στην “ακτιβιστική” εμφάνιση της Lena Waithe που εμφανίστηκε να αποτίνει φόρο τιμής στους πρωτοπόρους του camp μ’ ένα σακάκι που στο πίσω μέρος έγραφε “Black Drag Queens Invented Camp”. Αν δείτε λίγο πιο προσεκτικά, θα διαπιστώσετε ότι τα κουμπιά έχουν το σχήμα προσώπων εμβληματικών drag και camp προσωπικοτήτων, όπως και στίχους σχετικών τραγουδιών. Από το “I’m Coming Out” της Diana Ross έως το “I Will Survive” της Gloria Gaynor.

Η Celine Dion παρερμήνευσε το θέμα μ’ έναν εντελώς δικό της τρόπο

Met Gala 2019:<br/>Όλα όσα δεν είδατε-8
©Getty Images
8/11
Native Share

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε με χαμόγελο στους δημοσιογράφους ότι στην αρχή είχε παρερμηνεύσει το θέμα “Camp: Notes on Fashion”, νομίζοντας ότι πρόκειται για ελεύθερο κάμπινγκ σε κάποια παραλία. Ευτυχώς, ο οίκος Oscar de la Renta έκανε την κατάλληλη παρέμβαση, σχεδιάζοντας ένα φόρεμα γεμάτο χάντρες, ταιριαστό στο προφίλ της απόλυτης ντίβας, αντλώντας έμπνευση από τον ρόλο της Judy Garland ως βαριετέ τραγουδίστρια στην ταινία Ziegfield Girl του 1941.

Η Rihanna έκανε αισθητή την παρουσία της με την απουσία της

Met Gala 2019:<br/>Όλα όσα δεν είδατε-9
©Instagram @badgalriri
9/11
Native Share

Ήταν από τις πιο αξιοπρόσεχτες απουσίες της βραδιάς. Παρά ταύτα, η RiRi δεν παρέλειψε να δώσει το στίγμα της στο φετινό Met Gala, ανεβάζοντας στο Instagram μια φωτογραφία της οικοδέσποινας, Anna Wintour, μέσα στο εντυπωσιακό Chanel φόρεμά της με τη φτερωτή κάπα, χαρακτηρίζοντάς την ως την πιο καλοντυμένη της βραδιάς.

Η Cardi B φόρεσε το πιο “Meme” φόρεμα της βραδιάς

Met Gala 2019:<br/>Όλα όσα δεν είδατε-10
©Getty Images
10/11
Native Share

Κλείνοντας το μάτι στο φετινό θέμα του Met Gala, οι περισσότερες εμφανίσεις στο “κόκκινο” χαλί ήταν ροζ. Μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκε η Cardi B μέσα σε μια καφεκόκκινη τουαλέτα. H Grammy τραγουδίστρια επέλεξε μια Thom Browne δημιουργία με μια τεραστίων διαστάσεων ουρά, την οποία χρειάστηκε να κουβαλήσουν πέντε άνθρωποι προκειμένου να ανέβει τα σκαλοπάτια. Όσο για την επένδυση του φορέματος; Χρειάστηκαν γύρω στα 30,000 πούπουλα! Η σύγκριση με το παρόμοιο Guo Pei φόρεμα της Rihanna το 2015 ήταν αναπόφευκτη.

Ένας πολυέλαιος για την Katy Perry

Met Gala 2019:<br/>Όλα όσα δεν είδατε-11
©Getty Images
11/11
Native Share

Κάτι από εσωτερική διακόσμηση θύμισε η εμφάνιση της Katy Perry, ντυμένη μέσα σ’ έναν πολυέλαιο, όπως και από το “Chandelier” της Sia. Στη συνέχεια, το πράγμα έγινε ακόμα πιο σουρεαλιστικό, αφού την είδαμε ντυμένη μέσα σ’ ένα τεράστιο μπέργκερ!

Read More at vogue.co.uk