μαλλιά-με-ανταύγειες-το-hairstyle-των-00s-που-λατ-162262
©@kendallthequeen

H Kendall Jenner είναι από αυτές τις celebrities που όπου και αν ποζάρουν, στο Instagram, σε μια τεράστια καμπάνια ή στην πασαρέλα, αναδεικνύουν πάντα κάποια τάση που λίγο μετά γίνεται viral, και όπως είναι φυσικό το ίδιο έγινε και με το hairstyle που υιοθέτησε πρόσφατα.

Στα γενέθλια της τρίχρονης πια ανιψιάς της, Stormi, κόρη της Kylie Jenner, το επιτυχημένο μοντέλο εμφανίστηκε με διακριτικό φυσικό μακιγιάζ και ανανεωμένο hairstyle με έμπνευση από τα 00s. Συγκεκριμένα, έχοντας κρατήσει καστανοκόκκινο τόνο στα μαλλιά της, η μικρότερη αδελφή της οικογένειας Kardashian-Jenner τόνισε το χρώμα με μερικές ανοιχτές ανταύγειες, τις γνωστές και ως “California highlights”, trend που μεσουράνησε στην ποπ κουλτούρα του 2000.

Η διαφορά ωστόσο στα μαλλιά της Kendall είναι πως οι χαρακτηριστικές λεπτές ανταύγειες που δίνουν εφέ καλοκαιριού στα μαλλιά, δεν ήταν σε ανοιχτό ξανθό χρώμα, όπως συνηθίζαμε να τις βλέπουμε παλιότερα. Το μοντέλο επέλεξε πολύ σωστά μια καστανή απόχρωση, πολύ κοντινή στο χρώμα της ρίζας της, η οποία κατά μήκος των μαλλιών ανοίγει, φτάνοντας το “dirty blonde”, και δίνοντας πολύ φυσικό αποτέλεσμα στο συνολικό look.

Αν αποφασίσετε και εσείς να τολμήσετε τις διακριτικές ανταύγειες της Kendall, είναι σημαντικό να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό που εμπιστεύεστε, να μην αμελείτε την περιποίηση των μαλλιών σας και να εφαρμόζετε συχνά ενυδατικές μάσκες μετά το λούσιμο. Φυσικά, ο τόνος που θα επιλέξετε για τις ανταύγειες πρέπει να είναι κοντά στο χρώμα των μαλλιών σας.

Διαβάστε επίσης | 10 συχνά λάθη που κάνουμε στο μπάνιο και επηρεάζουν το δέρμα και τα μαλλιά μας