γιατί-αυτό-το-νερό-καθαρισμού-πωλείτα-144654
©shutterstock

Το πρώτο μικκυλιακό νερό στον κόσμο, το Sensibio H20 από τη Bioderma γιορτάζει φέτος την 25η επέτειό του και εξακολουθεί να αποτελεί best seller στα φαρμακεία. Και για καλό λόγο: αυτή η δερματολογική καινοτομία επιτρέπει τον καθαρισμό, την αφαίρεση του μακιγιάζ και καταπραΰνει την ευαίσθητη επιδερμίδα με μία κίνηση. Μια πραγματική επανάσταση που λαμβάνει χώρα κάθε δύο δευτερόλεπτα σε όλο τον κόσμο. Κάντε ζουμ σε ένα προϊόν λατρείας.

Γιατί αυτό το νερό καθαρισμού πωλείται κάθε 2 δευτερόλεπτα σε όλο τον κόσμο;-1

Micellar water: μια δερματολογική καινοτομία

Το 1995 οι δερματολόγοι στα εργαστήρια Bioderma το 1995 ανακάλυψαν ότι σε μια πολύ συγκεκριμένη συγκέντρωση, επιφανειο-δραστικές ουσίες μαζί σχηματίζουν μικύλλια, τα οποία είναι πλήρως διαλυτά στο νερό. Με την επαφή με το βαμβάκι τα μικύλλια ανοίγουν και πιάνουν τα λιπίδια (μακιγιάζ, πλεόνασμα σμήγματος, κατάλοιπα ρύπανσης) και συγκρατούνται στο βαμβάκι. Από τότε και μέχρι σήμερα παγκοσμίως, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη σύνθεση του Sensibio H2O που ενδείκνυται και για ευαίσθητο δέρμα αφού απελευθερώνει τους πόρους από σωματίδια που συγκεντρώνονται στο δέρμα και μπορούν να προκαλέσουν ευαισθησία. 

Το cult προϊόν λατρείας στο μπάνιο μας γιορτάζει 25 χρόνια

Αγαπημένο από κορυφαίους make-up artists στα παρασκήνια για γυρίσματα και επιδείξεις μόδας για την αποτελεσματικότητά του στο πιο επίμονο μακιγιάζ, καθαρίζει καλά χωρίς να «προκαλεί» ερεθισμούς στην επιδερμίδα και βοηθώντας το να απαλλαχτεί από τις τοξίνες που συγκέντρωσε κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η επανάσταση; Το να μπορούμε να καθαρίσουμε, να αφαιρέσουμε το μακιγιάζ και τα νεκρά κύτταρα και να καταπραΰνουμε το δέρμα με μία κίνηση, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε άλλο προϊόν καθαρισμού. Γρήγορο και αποτελεσματικό, η 3 σε 1 δράση του ταιριάζει απόλυτα σε όλες τις ρουτίνες ομορφιάς. Ένα προϊόν-εμμονή που απέκτησε τη θέση του στο μπάνιο μας, με πώληση κάθε δύο δευτερόλεπτα σε όλο τον κόσμο. Αποτέλεσμα? Για την 25η επέτειό του, ο ηγέτης των καθαριστικών προσώπου στην Ευρώπη αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή. Σε μια περιορισμένη έκδοση, από την 1η Ιουνίου έως την 1η Οκτωβρίου, οι 3 μορφές του Sensibio H20 ντύνονται με λίγα λόγια: «Το δέρμα σας αξίζει σεβασμό», με άλλα λόγια είναι σημαντικό να επιλέξετε καλά προϊόντα ομορφιάς για να το διατηρήσετε την υγεία του. Αυτή η επετειακή έκδοση έχει επανασχεδιάσει ακόμη και την ετικέτα της για να μειώσει τις επιπτώσεις της στον πλανήτη.

Γιατί αυτό το νερό καθαρισμού πωλείται κάθε 2 δευτερόλεπτα σε όλο τον κόσμο;-2
©shutterstock

4 καλοί λόγοι για να το υιοθετήσετε:

1. Είναι για όλους

Το μικκυλιακό νερό Sensibio H20 της Bioderma μπορεί να χρησιμοποιηθεί το πρωί για την αποσυμφορητική και αναζωογονητική του ισχύ και τα βράδια ως καθαριστικό. Είναι απαραίτητο για μια ισορροπημένη ρουτίνα ομορφιάς. Οι δερματολόγοι σκέφτηκαν επίσης όλους τους τύπους δέρματος: ευαίσθητο, αφυδατωμένο, λιπαρό…

2. Όλα σε ένα

Όχι μόνο για το δέρμα, το μικκυλιακό νερό αφαιρεί το μακιγιάζ και καθαρίζει επίσης τα μάτια μειώνοντας έτσι σημαντικά την κατανάλωση του προϊόντος μας.

3. Χωρίς ξέβγαλμα

Όσο γρήγορο και αποτελεσματικό, άλλο τόσο εκτιμούμε επίσης την υγιή του φόρμουλα που δεν απαιτεί ξέπλυμα, καθώς διατηρεί τις φυσικές άμυνες του δέρματος.

4. Η προσιτή τιμή του

Αυτό το ελιξίριο κοστίζει γύρω στα 10-12 ευρώ ανά 500 ml και μπορεί να βρεθεί σε όλα τα φαρμακεία.

Διαβάστε επίσης | Κόκκινο κραγιόν: Tο μακιγιάζ της χαράς