η-emilia-clarke-σε-νέο-ρόλο-122578
©Courtesy of Clinique

Ενσαρκώνοντας την αισιοδοξία, την δυναμική αλλά και την πολύπλευρη προσωπικότητα της σύγχρονης γυναίκας, η Clinique επέλεξε την ηθοποιό Emilia Clarke ως πρέσβειρα της. Ο νέος της ρόλος τη βρίσκει να πρωταγωνιστεί στην πρώτη καμπάνια για τη σειρά περιποίησης Clinique iD, μια σειρά από προιόντα που ανταποκρίνονται στις εξατομικευμένες ανάγκες της επιδερμίδας. Με στόχο να βοηθήσει γυναίκες κάθε ηλικίας να βρουν το μυστικό της τέλειας επιδερμίδας, η σειρά Clinique iD με τη νέα προσθήκη του Clinique iD Dramatically Different Moisturizing BB-Gel, 20 μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε τύπο δέρματος.

Η Emilia Clarke σε νέο ρόλο-1
©Courtesy of Chanel

“Είμαι πολύ υπερήφανη που βρίσκομαι στην Clinique ως η νέα Global Ambassador της μάρκας. Μια μάρκα περιποίησης επιδερμίδας που χρησιμοποιούσα και εξακολουθώ να χρησιμοποιώ. Τώρα είμαι μέρος αυτής της οικογένειας και αυτό είναι τιμή για εμένα! Αγαπώ την αυτοπεποίθηση και τη χαρά που φέρνει στους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τα προϊόντα της”, λέει η Emilia Clarke. “Η Clinique όχι μόνο είναι διαχρονική, αλλά είμαι περήφανη που συνεργάζομαι με μια μάρκα που κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται άνετα για αυτό που είναι και δε χρειάζεται να απολογηθούν για το γεγονός ότι τους βοηθάει να δημιουργήσουν μια τέλεια επιδερμίδα, ανεξάρτητα από τις ανάγκες της”.

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από το ρόλο της στη σειρά Game of Thrones, αποτελεί έμπνευση για τη δύναμη αλλά και για τη προσφορά μέσα από το SAMEYOU, έναν φιλανθρωπικό οργανισμό που ίδρυσε μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας, και ο οποίος στοχεύει στην αποκατάσταση της υγείας νέων ενηλίκων μετά από εγκεφαλικό τραύμα και εγκεφαλικό επεισόδιο.

Δείτε εδώ το video της καμπάνιας

MHT