η-ενυδατική-κρέμα-που-μειώνει-τις-ρυτί-259928
©Elemis

Λανσαρίστηκε το 2003 και χαρακτηρίστηκε avantgarde για την εποχή, κερδίζοντας αμέσως το απαιτητικό beauty κοινό. Η ProCollagen Marine Cream της Elemis είναι μια σούπερ ενυδατική κρέμα-τζελ ελαφριάς υφής που μειώνει το βάθος των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων σε μόλις 14 ημέρες. Βασισμένη στο φύκι Padina Pavonica σε σχήμα βεντάλιας, που συναντάται κατά μήκος των ακτών της Μεσογείου, συλλέγεται με το χέρι και έχει μοναδικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, έχει κερδίσει περισσότερα από 54 βραβεία και την προτίμηση αυτών που ξέρουν να επιλέγουν το καλύτερο.

Η ενυδατική κρέμα που μειώνει τις ρυτίδες σε 14 ημέρες-1
©Elemis

Η μεταξένια αυτή κρέμα με το σατινέ φινίρισμα συνεχίζει να αποτελεί μέχρι και σήμερα best seller του βρετανικού οίκου, ο οποίος με αφορμή τα 20 χρόνια της παρουσιάζει τη νέα ProCollagen Rose Marine Cream, με την ίδια αγαπημένη υφή, αλλά εμπλουτισμένη πλέον με το βιολογικό English Rose Hydrolat, που ενσωματώνει πάνω από 20 διαφορετικές, προσεκτικά επιλεγμένες ποικιλίες τριαντάφυλλου. Περιέχει επίσης το Chlorella Vulgaris, ένα πράσινο μικροφύκι που καλλιεργείται με βιώσιμο τρόπο με τη χρήση της βιοτεχνολογίας και συλλέγεται με ελεγχόμενες διαδικασίες, τα μικροφύκια Red Microalgae, που προστατεύουν από την απώλεια νερού, το καταπραϋντικό Gingko Biloba και, φυσικά, το εκχύλισμα Padina Pavonica, όπως η αρχική ProCollagen Marine Cream.

Η ενυδατική κρέμα που μειώνει τις ρυτίδες σε 14 ημέρες-2
©Elemis

Ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος, η νέα κρέμα με το υπέροχο άρωμα τριαντάφυλλου μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες μέσα σε 14 ημέρες, βελτιώνει την υφή και τον τόνο της επιδερμίδας και ενισχύει την ενυδάτωσή της έως και 78% σε μόλις 24 ώρες.

MHT