η-ηθοποιός-κλέλια-ανδριολάτου-μιλά-στ-214655

Μια γυναίκα ελεύθερη μένει πιστή στον εαυτό της, ακούει την εσωτερική της δύναμη, αντιμετωπίζει τους φόβους και γίνεται με την σειρά της έμπνευση για όλους μας. Η Vogue και ο οίκος ομορφιάς Yves Saint Laurent, ένωσαν τη φωνή τους με τρεις αγαπημένες γυναίκες, καλώντας τες να μοιραστούν μαζί μας αυτό το πρόσωπο που τις βοήθησε να απελευθερωθούν και να σπάσουν τα στερεότυπα. You Made Me Libre, μια φράση που γίνεται η ομπρέλα που μας ενώνει να διεκδικήσουμε τα θέλω μας.

Ελευθερία είναι να έχεις γύρω σου ανθρώπους που σου ανοίγουν νέους δρόμους για να πετάξεις και να απελευθερώσεις την φλόγα που κρύβεις μέσα σου. Να σε εμπνέουν να ζεις χωρίς όρια και στερεότυπα, να πιστεύουν σε εσένα και τον μοναδικό εαυτό σου. Ένας μέντορας, ένας πιστός φίλος, η οικογένεια, ένας άνθρωπος που θαυμάζουμε από μικροί, όλοι τους μπορούν να γίνουν η κινητήριος δύναμη που έχουμε ανάγκη για να απελευθερωθούμε, να πιστέψουμε σε κάτι καλύτερο και να ξεπεράσουμε ακόμα και τον πιο μικρό φόβο μας που μας κρατά στο έδαφος.

Η ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου μιλά στη Vogue γι’ αυτό το πρόσωπο που την απελευθέρωσε-1

Η Vogue και ο οίκος ομορφιάς Yves Saint Laurent, έκαναν την ερώτηση «Ποιος άνθρωπος στη ζωή σου σε ενέπνευσε να κατακτήσεις τη δική σου ελευθερία;» στην ηθοποιό Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία και μας αφηγήθηκε μια τρυφερή ιστορία για έναν αγαπημένο της φίλο που γνώρισε στη δραματική σχολή και δίπλα του ένιωσε την ασφάλεια να μπορεί να αισθάνεται ελεύθερη, να εκφράζεται και να είναι απλά ο εαυτός της.

“Ο φίλος μου ο Νίκος, είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο γνωριστήκαμε στην δραματική σχολή, σε ένα υπέροχο πλαίσιο απελευθέρωσης, που πλάι του αισθάνομαι ότι μπορώ να είμαι ο εαυτός μου χωρίς όρια. Να αισθάνομαι ελεύθερη. H ελευθερία για μένα έχει μια κίνηση. Μια ψυχική, πνευματική σωματική κίνηση προς τα κάπου που βρίσκεσαι ανάμεσα στα πνευματικά και τα μη πνευματικά σου όρια. Είσαι απόλυτα ελεύθερος σε όλα τα επίπεδα”.

Η Κλέλια Ανδριολάτου μας εξηγεί πως ο φόβος, όσο και αν μας τρομάζει στην αρχή, είναι η κινητήριος δύναμη που μπορεί να μας ωθήσει προς την ελευθερία, γι’ αυτό και αντί να τον κρύβουμε, είναι καλύτερο να τον αγκαλιάσουμε.

“Να μην εθελοτυφλούμε να αντικρίσουμε αυτό το οποίο συμβαίνει. Να αγκαλιάσουμε αυτό το φόβο που υπάρχει και να τον χρησιμοποιήσουμε σαν κίνηση προς την ελευθερία. Να αφηγηθώ μια ιστορία σε εσένα και εσύ σε εμένα. Να συνδεθούμε με ένα τρόπο και να ανοίξουμε νέους δρόμους, να αισθανόμαστε ασφαλείς”.

Video

Editor-in-Chief: Thaleia Karafyllidou

Creative & Fashion Director: Nicholas Georgiou

Filmed and edited by: Angelos Giotopoulos

Sound recording and music by: Costis Kontos

Fashion Editor: George Karapetis

H&M: Sophia Kossada @ Beehive Artists

Assistant stylist: Irene Maggina

Images

Photographer: Spiros Stergiou

Fashion Editor: George Karapetis

H&M: Sophia Kossada @ Beehive Artists

Assistant stylist: Irene Maggina

MHT