η-lancome-και-το-άρωμα-la-vie-est-belle-μας-προτρέπουν-να-κα-158889
©Lancôme

Παρούσα στη ζωή των γυναικών από το 1935, όταν ο πρωτοπόρος Armand Petitjean αποφάσισε την ίδρυσή της, η Lancôme αναπτύσσει τα προϊόντα της βασισμένη σε μια αδιαπραγμάτευτη αρχή: ότι πρέπει να προκαλούν ευτυχία, γιατί αυτός είναι ο μόνος δρόμος για την ολοκλήρωση της ύπαρξης.

Η Lancôme και το άρωμα La Vie est Belle μας προτρέπουν να κατακτήσουμε την ευτυχία-1
©Lancôme

Με οδηγό τη διδαχή του Αριστοτέλη, ότι «η ευτυχία μας εξαρτάται από εμάς», δημιούργησε μια ολόκληρη φιλοσοφία φροντίδας που προάγει τη θετική σκέψη και τη χαρά της ζωής, που σήμερα, περισσότερο από ποτέ στα σύγχρονα χρόνια, έρχονται με ηχηρό τρόπο στο προσκήνιο. 

Τι έχει μεγαλύτερη σημασία στη ζωή; είναι το ερώτημα που όλοι καλούμαστε να απαντήσουμε, αξιολογώντας αυτά που πραγματικά αξίζουν – η αποδοχή του εαυτού μας όπως είναι, οι άνθρωποι που αγαπάμε, οι στιγμές που μας κάνουν να χαμογελάμε πλατιά. Το ταξίδι και όχι ο προορισμός, σύμφωνα και με τα λόγια του ποιητή. 

Η Lancôme και το άρωμα La Vie est Belle μας προτρέπουν να κατακτήσουμε την ευτυχία-2
©Lancôme

Γι’ αυτό το ταξίδι η Lancôme ανοίγει έναν δρόμο στρωμένο με τριαντάφυλλα –το σύμβολό της- και τη φράση La vie est belle (η ζωή είναι ωραία) να μας καθοδηγεί. La Vie est Belle, όπως το άρωμα που τόσο εύστοχα προσωποποιεί η Julia Roberts, η σταρ με το πιο εγκάρδιο και φωτεινό χαμόγελο, η οποία μας προσκαλεί μέσα από την καμπάνια να ζήσουμε μαζί όλα αυτά που μας ενώνουν. Ο συμβολισμός του αρώματος είναι φανερός, αφού η όσφρηση είναι ο πιο ισχυρός «ενεργοποιητής» της μνήμης και της ευτυχίας – ποιος μπορεί να αντισταθεί στην ευωδιά των λουλουδιών; Όπως οι νότες από ρόδο, ίριδα -το άνθος της ευτυχίας- το γιασεμί, τα άνθη πορτοκαλιάς, αλλά και αυτές από πατσουλί, βανίλια, φραγκοστάφυλο και αχλάδι που κάνουν το La Vie est Belle τόσο ξεχωριστό.

Η Lancôme και το άρωμα La Vie est Belle μας προτρέπουν να κατακτήσουμε την ευτυχία-3
©Lancôme

Το μήνυμα είναι ένα: αντιμετωπίζουμε όλα όσα μας περιβάλλουν με θετική ματιά και ζούμε τη ζωή μας όπως μας αξίζει. Γιατί η ζωή είναι πάντα ωραία. 

MHT