η-λέξη-κλειδί-στην-καλοκαιρινή-περιπο-149075
©unsplash

Αντηλιακό; Τι εννοείτε δεν βάζετε αντηλιακό; Η λέξη αυτή πρωταγωνιστεί στο καλοκαιρινό μου λεξιλόγιο. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν πως είμαι πολύ προσεκτική με την περιποίηση της επιδερμίδας μου, όχι λόγω της ιδιότητάς μου, αλλά από προσωπική φιλοσοφία: η ομορφιά είναι υγεία. Παρόλα αυτά -ναι, θα το μοιραστώ μαζί σας- έχουν υπάρξει φορές που έχω παραλείψει το αντηλιακό μου ή δεν έκανα επαναληπτικές εφαρμογές καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, με αποτέλεσμα η αφυδάτωση, οι λεπτές γραμμές, οι δυσχρωμίες, ακόμα και τα ερυθήματα να κάνουν την εμφάνισή τους. Είμαι τυχερή, όμως, γιατί έχω σκούρα επιδερμίδα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν καίγομαι και μαυρίζω εύκολα.

Η λέξη-κλειδί στην καλοκαιρινή περιποίηση είναι «προστασία». Ανακαλύψτε τον δικό μου σύμμαχο!-1
©unsplash

Μέχρι που στην πρώτη εγκυμοσύνη μου εμφανίστηκαν πανάδες στο μέτωπο και στα ζυγωματικά και ομολογώ ότι φοβήθηκα αν θα εγκατασταθούν. Από τότε μέχρι σήμερα (με δύο παιδιά) φοράω αντηλιακό χειμώνα – καλοκαίρι σε καθημερινή βάση, ενώ δίνω ιδιαίτερη προσοχή στη σύνθεση και τη φιλοσοφία των προϊόντων που θα επιλέξω για μένα και την οικογένειά μου. Δυσκολεύομαι, φυσικά, καθώς κάθε χρόνο ανακαλύπτω μοναδικές υφές και εξελιγμένες τεχνολογίες.

Η λέξη-κλειδί στην καλοκαιρινή περιποίηση είναι «προστασία». Ανακαλύψτε τον δικό μου σύμμαχο!-2
©GARNIER

Ωστόσο, τα προϊόντα που πάντα έχουν θέση στο καλοκαιρινό νεσεσέρ μου είναι της Garnier, και πιο συγκεκριμένα της σειράς για την ευαίσθητη επιδερμίδα Sensitive Advanced. Γιατί; Γιατί είμαστε οικογένεια με πολλές δραστηριότητες, οπότε οι ανθεκτικές στο νερό, την άμμο και τον ιδρώτα συνθέσεις, μαζί με τη μη λιπαρή υφή και το αόρατο φινίρισμα (όλα τα παιδιά μισούν τις βαριές υφές), μας ταιριάζουν απόλυτα. Εννοείται πως η υψηλή προστασία SPF50+ από τις ακτινοβολίες UVA, UVB και Long UVA είναι ένας βασικός λόγος για να τα έχω πάντα μαζί μου.

Η λέξη-κλειδί στην καλοκαιρινή περιποίηση είναι «προστασία». Ανακαλύψτε τον δικό μου σύμμαχο!-3
©GARNIER

Το καλό νέο είναι ότι φέτος η σειρά εμπλουτίστηκε με τη Safe Guard Tech φόρμουλα, βασισμένη στην πρωτοποριακή τεχνολογία Netlock που σχηματίζει ένα εξαιρετικά λεπτό φιλμ στην ευαίσθητη επιδερμίδα για διαρκή προστασία (μικροκρυσταλλικές δομές που βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα του φίλτρου UV). Επιπλέον, οι φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες Ambre Solaire καθησυχάζουν και τη συνείδησή μου σε σχέση με την προστασία της φύσης. Τι πιο ωραίο να ξέρεις πως το αγαπημένο προϊόν των παιδιών, Kids Spray Trigger SPF50+, σχεδιάζεται με στόχο να ανακυκλωθεί;

Η λέξη-κλειδί στην καλοκαιρινή περιποίηση είναι «προστασία». Ανακαλύψτε τον δικό μου σύμμαχο!-4
©GARNIER

Και η Garnier δεν στέκεται μόνο εδώ. Αξίζει να σημειωθεί –και μου αρέσει να μαθαίνουν τα παιδιά μου- ότι δεσμεύεται απέναντι στη θαλάσσια ζωή, έχοντας αξιολογήσει τον αντίκτυπο της σύνθεσης των προϊόντων της στο περιβάλλον. Για την ακρίβεια, με τη μοναδική πλατφόρμα ελέγχου υδάτων, η φόρμουλα δοκιμάστηκε σε 7 αντιπροσωπευτικά είδη θαλάσσιας και υδρόβιας ζωής με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η λέξη-κλειδί στην καλοκαιρινή περιποίηση είναι «προστασία». Ανακαλύψτε τον δικό μου σύμμαχο!-5
©GARNIER

Ambre Solaire Sensitive Advanced Γαλάκτωμα Υψηλής Αντηλιακής Προστασίας Για Παιδιά SPF50+

Η λέξη-κλειδί στην καλοκαιρινή περιποίηση είναι «προστασία». Ανακαλύψτε τον δικό μου σύμμαχο!-6
©GARNIER

Ambre Solaire Sensitive Advanced Anti-Age Γαλάκτωμα Υψηλής Αντηλιακής Προστασίας SPF50+ 

Η λέξη-κλειδί στην καλοκαιρινή περιποίηση είναι «προστασία». Ανακαλύψτε τον δικό μου σύμμαχο!-7
©GARNIER

Ambre Solaire Sensitive Advanced Σπρέι Υψηλής Αντηλιακής Προστασίας SPF50+

Η λέξη-κλειδί στην καλοκαιρινή περιποίηση είναι «προστασία». Ανακαλύψτε τον δικό μου σύμμαχο!-8
©GARNIER

Ambre Solaire Sensitive Advanced Face Protection Mist SPF50+

Η λέξη-κλειδί στην καλοκαιρινή περιποίηση είναι «προστασία». Ανακαλύψτε τον δικό μου σύμμαχο!-9
©GARNIER

Ambre Solaire Family Trigger Σπρέι Υψηλής Αντηλιακής Προστασίας SPF50+

Η λέξη-κλειδί στην καλοκαιρινή περιποίηση είναι «προστασία». Ανακαλύψτε τον δικό μου σύμμαχο!-10
©GARNIER

Ambre Solaire Sensitive Advanced Σπρέι Υψηλής Αντηλιακής Προστασίας Για Παιδιά SPF50+

Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ.

MHT