η-σχεδιάστρια-χριστίνα-κοντοβά-εξομο-214650

Μια γυναίκα ελεύθερη μένει πιστή στον εαυτό της, ακούει την εσωτερική της δύναμη, αντιμετωπίζει τους φόβους και γίνεται με την σειρά της έμπνευση για όλους μας. Η Vogue και ο οίκος ομορφιάς Yves Saint Laurent, ένωσαν τη φωνή τους με τρεις αγαπημένες γυναίκες, καλώντας τες να μοιραστούν μαζί μας αυτό το πρόσωπο που τις βοήθησε να απελευθερωθούν και να σπάσουν τα στερεότυπα. You Made Me Libre, μια φράση που γίνεται η ομπρέλα που μας ενώνει να διεκδικήσουμε τα θέλω μας.

Ελευθερία είναι να έχεις γύρω σου ανθρώπους που σου ανοίγουν νέους δρόμους για να πετάξεις και να απελευθερώσεις την φλόγα που κρύβεις μέσα σου. Να σε εμπνέουν να ζεις χωρίς όρια και στερεότυπα, να πιστεύουν σε εσένα και τον μοναδικό εαυτό σου. Ένας μέντορας, ένας πιστός φίλος, η οικογένεια, ένας άνθρωπος που θαυμάζουμε από μικροί, όλοι τους μπορούν να γίνουν η κινητήριος δύναμη που έχουμε ανάγκη για να απελευθερωθούμε, να πιστέψουμε σε κάτι καλύτερο και να ξεπεράσουμε ακόμα και τον πιο μικρό φόβο μας που μας κρατά στο έδαφος.

Η Vogue και ο οίκος ομορφιάς Yves Saint Laurent, έκαναν την ερώτηση «Ποιος άνθρωπος στη ζωή σου σε ενέπνευσε να κατακτήσεις τη δική σου ελευθερία;» στην σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματία Χριστίνα Κοντοβά, η οποία μας μίλησε για την δική της απελευθέρωση και την γυναίκα που την έμαθε την σημασία της προσφοράς, χωρίς αντάλλαγμα.

Η σχεδιάστρια Χριστίνα Κοντοβά εξομολογείται στη Vogue την γυναίκα που την έμαθε την έννοια της προσφοράς-1
©Spiros Stergiou
1/2
Native Share

“Η γυναίκα που άφησε το αποτύπωμά της στη ζωή μου είναι η Κωνσταντίνα Παπαδημητρίου. Την γνώρισα μέσω της actionaid και είναι η γυναίκα που με μύησε στην φιλανθρωπία με την έννοια της προσφοράς και μου έδωσε την ελευθερία να δίνω χωρίς να αισθάνομαι ότι στερώ την αξιοπρέπεια του άλλου και αυτό με κάνει να νιώθω πιο ελεύθερη. Ελευθερία για μένα είναι να ονειρεύομαι και να ζω με την συνείδησή μου καθαρή”.

Η Vogue και ο οίκος ομορφιάς Yves Saint Laurent, ζήτησαν από την Χριστίνα Κοντοβά να στείλει το δικό της μήνυμα απελευθέρωσης στις γυναίκες.

“Θα έλεγα στις γυναίκες ότι τώρα είναι η ώρα να μιλήσουμε. Για να στηρίξουμε η μια την άλλη, θα πρέπει να ακούμε τις γυναίκες, να είμαστε εκεί και να μην είμαστε καχύποπτες”.

Η σχεδιάστρια Χριστίνα Κοντοβά εξομολογείται στη Vogue την γυναίκα που την έμαθε την έννοια της προσφοράς-2
©Spiros Stergiou
2/2
Native Share

Video 

Editor-in-Chief: Thaleia Karafyllidou

Creative & Fashion Director: Nicholas Georgiou

Filmed and edited by: Angelos Giotopoulos

Sound recording and music by: Costis Kontos

Fashion Editor: George Karapetis

H&M: Sophia Kossada @ Beehive Artists

Assistant stylist: Irene Maggina

Images

Photographer: Spiros Stergiou

Fashion Editor: George Karapetis

H&M: Sophia Kossada @ Beehive Artists

Assistant stylist: Irene Maggina

Ευχαριστούμε θερμά την ΑΒΑΞ, που βρίσκεται Λ. Κηφισίας 233 στη Κηφισιά, για την φιλοξενία. 

MHT