κοτσίδα-στο-πλάι-5-celebrity-approved-στιλ-για-το-καλοκ-237531
©Getty Images

Τι κάνει η Vogue όταν θέλει περιποιημένα μαλλιά στον καύσωνα; Στρέφεται στις κοτσίδες. Εύκολες, διαχρονικές και κομψές, οι κοτσίδες είναι life savers σε κάθε περίσταση και μας επιτρέπουν  να έχουμε πάντα καλοχτενισμένα μαλλιά ακόμη και αν ο χρόνος προετοιμασίας μας ήταν μερικά λεπτά.

Αν και υπάρχουν διάφορα στιλ πλεξιδών που υιοθετούμε κατά καιρούς, αυτό το καλοκαίρι έχουμε αποφασίσει να πειραματιστούμε με την κοτσίδα στο πλάι. Αγαπημένη των celebrities και ιδανική για τις bad hair days, είναι το χτένισμα που θα επιχειρήσουμε από την παραλία μέχρι τη βραδινή έξοδο, δίνοντας στα μαλλιά χαρακτήρα και στιλ.

Πώς να το πετύχετε

Τα μόνα που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια πλεξούδα στο πλάι είναι μια βούρτσα, ένα κοκαλάκι μαλλιών και μερικά τσιμπιδάκια. Αν θέλετε το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό και διακριτικό στεγνώστε καλά τα μαλλιά και ενδεχομένως ισιώστε τα με το σίδερο. Αν θέλετε πιο boho εφέ, στεγνώστε τα μαλλιά ανάποδα και χτενίστε τα ελαφρά. Για να σταθεροποιηθεί το χτένισμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και λακ.

Κοτσίδα στο πλάι: 5 celebrity approved στιλ για το καλοκαίρι-1
©Getty Images

Η πλαϊνή πλεξούδα της Joan Smalls είναι πολύ καλά χτενισμένη και αυστηρά από τη μία πλευρά. Η χωρίστρα της είναι και αυτή στο πλάι αλλά από την αντίθετη πλευρά, ενώ η φράντζα δίνει τον απαραίτητο όγκο.

Κοτσίδα στο πλάι: 5 celebrity approved στιλ για το καλοκαίρι-2
©Getty Images

Η Emrata έχει επιχειρήσει ένα πιο ανεπιτήδευτο αποτέλεσμα πλαϊνής κοτσίδας, αφήνοντας μερικές τούφες να ξεγλιστρήσουν χαλαρά και στις δύο πλευρές. Τα μαλλιά τα έχει δέσει με κορδέλα αντί για κλασικό λαστιχάκι – ένα ωραίο τρικ για το νησί.

Κοτσίδα στο πλάι: 5 celebrity approved στιλ για το καλοκαίρι-3
©Getty Images

Η Naomi Campbell μας δείχνει το πιο grande hairstyle με κοτσίδα στο πλάι. Rapunzel style αφού έχει προσθέσει extensions για να φαίνονται πιο μακριά τα μαλλιά, αλλά και με αφέλειες, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και ιδανικό για μια βραδινή έξοδο που θέλετε να ξεχωρίσετε.

Κοτσίδα στο πλάι: 5 celebrity approved στιλ για το καλοκαίρι-4
©Getty Images

Για κάτι πιο φρέσκο και νεανικό, μπορείτε να δοκιμάσετε και αυτό το στιλ. Ίσως θέλει λίγη περισσότερη δεξιοτεχνία, αλλά είναι ιδανικό για κοντά και λεπτά μαλλιά που χρειάζονται εφέ όγκου.

Κοτσίδα στο πλάι: 5 celebrity approved στιλ για το καλοκαίρι-5
©Getty Images

Η Blake Lively είναι γνωστή για την αγάπη της στα boho hairstyles. Εδώ μια από τις πιο ωραίες κοτσίδες που έχει κάνει, η οποία αν και σε messy ύφος μοιάζει κομψή και σοφιστικέ. Κλειδί είναι το εντυπωσιακό hairpin που διακοσμεί τα μαλλιά.

Originally published on vogue.it

Διαβάστε επίσης | Beach hairstyles: 7 ιδέες που θα δοκιμάσουμε στις διακοπές

MHT