Lancôme
Lancôme
Lancôme

Lancôme: Αναζωογονήστε την επιδερμίδα σας με τον ορό Advanced Génifique 

Κερδίστε τον χαμένο χρόνο και σβήστε τα σημάδια της κούρασης αναζωογονώντας το μικροβίωμα της επιδερμίδας με λίγες σταγόνες του ορού Advanced Génifique της Lancôme.

Βασισμένος στην επιστήμη του μικροβιώματος, ο ορός Advanced Génifique της Lancôme ξεχωρίζει για την αποτελεσματική σύνθεση και την ανάλαφρη υφή του.  


©Lancôme

Η γυναικεία επιδερμίδα βάλλεται καθημερινά, γι’ αυτό αναγκάζεται να επιστρατεύσει όλες της τις δυνάμεις προκειμένου να αντιμετωπίσει παράγοντες που διαταράσσουν το μικροβίωμα, όπως η υπεριώδης ακτινοβολία, η διαταραχή των ορμονών και η κακή διατροφή. Επίσης, σύμφωνα με τα ερευνητικά εργαστήρια της Lancôme, σε συνεργασία με τον καθηγητή Lee από το Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ, η αστική ρύπανση είναι η κύρια αιτία για τις ρυτίδες, τις δυσχρωμίες, τις καφέ κηλίδες, την ξηρότητα και την ανομοιόμορφη υφή.


©Lancôme

Όλα αυτά τα αντιμετωπίζει αποτελεσματικά η Lancôme με τον εμβληματικό ορό Advanced Génifique, που διατηρεί την ισορροπία του μικροβιώματος και προσφέρει διαφορετικά οφέλη, χάρη στο μοναδικό μείγμα από επτά κλάσματα πρεβιοτικών και προβιοτικών. Τα πρεβιοτικά φυτικής ή βιοτεχνολογικής προέλευσης, μαζί με τα προσεκτικά επιλεγμένα μέσω προηγμένης βιοτεχνολογικής μεθόδου προβιοτικά παρέχουν απαραίτητα στοιχεία όπως σάκχαρα, αμινοξέα και λιπίδια, συμβάλλοντας στην άμεση αποκατάσταση της επιδερμίδας.

Η ανάλαφρη υφή του Advanced Genifique απορροφάται εύκολα ακόμα και από την ευαίσθητη επιδερμίδα, μειώνει ορατά τα σημάδια γήρανσης και χαρίζει φυσική λάμψη. Η σφριγηλότητα και η ελαστικότητα αυξάνονται μετά την πρώτη κιόλας εφαρμογή, τα σημάδια κούρασης μειώνονται και η περιοχή αποκτά ομοιογένεια.

Scroll to Top