αυτά-τα-6-προϊόντα-σας-εγγυώνται-το-τέλε-94359
©Giphy.com

Από τις πασαρέλες μέχρι τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, τα έντονα μάτια και συγκεκριμένα το cat eye look, έχει αποδειχθεί η Νο.1 τάση στο μακιγιάζ. Αν θυμηθεί κανείς το θρυλικό look της Brigitte Bardot, το εμβληματικό μακιγιάζ της Elizabeth Taylor στη ταινία «Κλεοπάτρα» του 1963, αλλά και τις 90s εμφανίσεις της Linda Evangelista, το έντονο eyeliner ήταν το κοινό σήμα κατατεθέν τους. Πώς μπορούμε, όμως, να πετύχουμε το τέλειο cat eye χωρίς το μαγικό χέρι των ειδικών; Η Vogue παραθέτει έναν έξυπνο “how to” οδηγό, μαζί με τα 6 προϊόντα που θα μας βοηθήσουν να εντάξουμε το πιο hot trend του μακιγιάζ στη καθημερινότητα μας.

Αυτά τα 6 προϊόντα σας εγγυώνται το τέλειο cat eye-1
©Bobbi Brown

Camo Luxe Long Wear, Bobbi Brown, sephora.gr 

Μπορείτε να ξεκινήσετε χρησιμοποιώντας ένα λεπτό πινέλο με γωνία και να κάνετε τη γραμμή πάνω από το βλέφαρο με μια μαύρη σκιά. Μετά περνάτε πάνω από τη γραμμή το eyeliner. Αυτό θα σας βοηθήσει είτε χρησιμοποιείτε gel, είτε στυλό.

Αυτά τα 6 προϊόντα σας εγγυώνται το τέλειο cat eye-2
©Benefit Cosmetics

Roller Liner Eyeliner, Benefit Cosmetics, sephora.gr 

Αυτά τα 6 προϊόντα σας εγγυώνται το τέλειο cat eye-3
©Shiseido

Archliner Ink, Shiseido, atticabeauty.gr

Καλό είναι να δοκιμάσετε ένα eye primer για αρχή. Μετά μπορείτε να δουλέψετε τη γραμμή με ένα απλό μολύβι ματιών και στη συνέχεια να ξαναπεράσετε τη γραμμή με το στιλό eyeliner.

Αυτά τα 6 προϊόντα σας εγγυώνται το τέλειο cat eye-4
©L’Oreal Paris

Superline Flash Cat Eye, L’ Oreal Paris, galeriedebeaute.gr

Αυτά τα 6 προϊόντα σας εγγυώνται το τέλειο cat eye-5
©Maybelline New York

Tattoo Liner Gel Pencil, Maybelline New York, atticabeauty.gr

Αν δεν έχετε μεγάλη εμπειρία στην εφαρμογή eyeliner, επιλέξτε ένα με πολύ λεπτό πινέλο. Ξεκινήστε από το τέλος του βλεφάρου και τραβήξτε μια ίσια γραμμή προς τη γωνία του φρυδιού. Σιγά σιγά δουλέψτε το eyeliner προς το εσωτερικό του βλεφάρου. Μια καλή λύση είναι να τοποθετήσετε ένα καθρέφτη προς τα κάτω, έτσι ώστε να μπορείτε να βλέπετε πώς το εφαρμόζετε.

Αυτά τα 6 προϊόντα σας εγγυώνται το τέλειο cat eye-6
©Korres

Mineral Liquid Eyeliner Pen, Korres, στα φαρμακεία

MHT