μαλλιά-με-layers-to-ιδανικό-κούρεμα-αν-δεν-τα-έ-214816
©@kaiagerber

Μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα που τα ολόισια και σε ένα μήκος μαλλιά είχαν την πρωτοκαθεδρία όσον αφορά τα hair trends, οι αναφορές από τα 00s αλλάζουν εμφανώς το παιχνίδι και επαναφέρουν τα layers, τόσο στην πασαρέλα, όσο και στις αναζητήσεις του κοινού. Τα layered μαλλιά, ένα κούρεμα που αρκετές γυναίκες φοβούνται μιας και θέλει ιδιαίτερη διαχείριση για να είναι επιτυχημένο, είναι το απόλυτο trend της σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2022, ενώ το έχουν ήδη υιοθετήσει οι πιο stylish celebrities.

Μαλλιά με layers: To ιδανικό κούρεμα αν δεν τα έχετε τολμήσει ποτέ-1
©ACIELLE STYLEDUMONDE

Πρώτη, η Kaia Gerber. Το γνωστό μοντέλο, αν και φλερτάρει καιρό με τα μεσαίου μήκους μαλλιά, αποφάσισε να υιοθετήσει τη βερσιόν στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα layers, αποδεικνύοντας πως ακόμα και αν δεν τα έχετε τολμήσει ποτέ, υπάρχει τρόπος. Στο πλευρό της μητέρας της, Cindy Crawford, η Gerber περπάτησε στην πασαρέλα του Off-White, δείχνοντας μας τον πιο fresh τρόπο να κόψουμε με layers τα μαλλιά μας, χωρίς να δείχνουν υπερβολικά επιτηδευμένα ή να θυμίζουν τα πληθωρικά hairstyles της δεκαετιάς των 00s.

Mε χωρίστρα στη μέση και με βάση ένα μακρύ καρέ, το μοντέλο έχει το τέλειο κούρεμα για τις γυναίκες που θέλουν να αλλάξουν και να ανανεώσουν τα μακριά μαλλιά τους αλλά όχι να τα αποχωριστούν εντελώς. Τα διακριτικά layers που κόβονται σε όλο το μήκος των μαλλιών δίνουν τη φυσικότητα και την κίνηση που χρειάζεται ώστε να δείχνουν πιο πλούσια και ογκώδη, ακόμη και αν δεν είναι ιδιαίτερα πυκνά. Ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας φυσικά, θα κόψετε και διαφορετικά layers. Η χωρίστρα παίζει σημαντικό ρόλο για το τελικό αποτέλεσμα, αν και στο κέντρο είναι η πιο safe επιλογή για να δείχνουν ακόμη πιο σοφιστικέ, ακόμη και χωρίς ιδιαίτερο styling.

Διαβάστε επίσης| Το λαμπερό δέρμα κυριάρχησε στον Balmain

MHT