μανικιούρ-οι-7-φθινοπωρινές-αποχρώσει-196360
©Amy Le/Instagram

Μπορεί η γκαρνταρόμπα μας να διανύει ακόμα μια μεταβατική περίοδο καθώς οι θερμοκρασίες δεν είναι και τόσο χαμηλές, δεν ισχύει όμως το ίδιο με το μανικιούρ μας. Τα νύχια μας έχουν ήδη βουτήξει στις πιο φθινοπωρινές αποχρώσεις και τις μεγαλύτερες τάσεις που προτείνουν για φέτος οι nail artists. Chocolate brown και coffee είναι τα πιο δημοφιλή χρώματα τώρα, ποια θεωρούνται όμως τα πιο classy; Από το κλασικό μαύρο ή το κόκκινο, μέχρι τα hot γήινα, η Vogue αναζήτησε τα πιο elegant μανικιούρ του φθινοπώρου, που ταιριάζουν με κάθε στυλ της γκαρνταρόμπα σας και θα γίνουν η διακριτική λεπτομέρεια στην εμφάνισή σας.

Μανικιούρ: Οι 7 φθινοπωρινές αποχρώσεις που δείχνουν super classy-1
©Heluvie/Instagram

Το σοκολατί μανικιούρ

Αν αναζητάμε μια απόχρωση για τα νύχια που εκτός από κομψή είναι και on-trend, τότε το chocolate μανικιούρ είναι η επιλογή σας. Θα δέσει αρμονικά και με όλα τα neutral κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας που φέτος αποτελούν τάση.

Μανικιούρ: Οι 7 φθινοπωρινές αποχρώσεις που δείχνουν super classy-2
©Smyth Sisters/Instagram

Το burgundi μανικιούρ

Το μπορντό αποτελεί μια διαχρονική επιλογή για το μανικιούρ μας κάθε φθινόπωρο, οπότε σχεδιάζουμε να το υιοθετήσουμε και φέτος.

Μανικιούρ: Οι 7 φθινοπωρινές αποχρώσεις που δείχνουν super classy-3
©Betina Goldstein/Instagram

To coffee μανικιούρ

Αντί για γκρι, το φθινόπωρο 2021 λέμε “ναι” στα coffee nails, που είναι εξίσου κομψά και ουδέτερα για να ταιριάζουν με τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας.

Το διάφανο ροζ

Πολλές φορές θέλουμε τα νύχια μας να δείχνουν απλά περιποιημένα. Σε αυτή την περίπτωση προτιμήστε μια διάφανη ροζ απόχρωση, που είναι chic και δημιουργεί ένα polished αποτέλεσμα στο μανικιούρ σας.

Μανικιούρ: Οι 7 φθινοπωρινές αποχρώσεις που δείχνουν super classy-4
©Betina Golstein/Instagram

Το κόκκινο μανικιούρ

Αν οι πειραματισμοί με τις τάσεις δεν σας αγγίζουν όταν πρόκειται για το χρώμα των νυχιών σας, τότε απλά επιλέξτε ένα all-time classic κόκκινο.

View this post on Instagram

A post shared by HELLO NAILS (@hellonails.es)

Το μαύρο μανικιούρ

Τα μαύρα νύχια είναι πλέον τόσο classic, όσο και τα κόκκινα.

Μανικιούρ: Οι 7 φθινοπωρινές αποχρώσεις που δείχνουν super classy-5
©Harriet Westmoreland/ Instagram

Το βαθύ πράσινο μανικιούρ

Ένα πλούσιο και με ένταση χρώμα που δημιουργεί ένα πολύ κομψό στυλ.

MHT