ο-έλληνας-make-up-artist-γρηγόρης-πυρπύλης-είναι-ο-209165
©Paul Schmidt

Ο οίκος Hermès έκανε δυναμική είσοδο στην βιομηχανία του luxury beauty με τα κραγιόν Rouge Hermès τον Μάρτιο του 2020 και από τότε έχει προσθέσει στην συλλογή του τα ρουζ Rose Hermès και την κρέμα χεριών Les Mains Hermès, που έγιναν φετίχ για κάθε μπουντουάρ. Πλέον στο δυναμικό του ανήκει ένας Έλληνας make-up artist με πλούσιο βιογραφικό, που θα βοηθήσει στην ακόμα μεγαλύτερη εξάπλωση του οίκου Hermès Beauty. Πρόκειται φυσικά για τον Γρηγόρη Πυρπύλη που ανέλαβε και επίσημα τον ρόλο του creative director.

Ο Γρηγόρης Πυρπύλης θα συνεργαστεί με την Agnès de Villers, Πρόεδρο του Hermès Parfum & Beauté, υπό την επίβλεψη του Pierre-Alexis Dumas, Artistic Director του οίκου Hermès. Άλλωστε κάθε προϊόν ομορφιάς Hermès, αντανακλά το know-how και την ιστορία του οίκου, από την επιλογή των χρωμάτων, τα υλικά και τον σχεδιασμό των συσκευασιών, μέχρι την eco-friendly προσέγγιση, αποτυπώνοντας στην ουσία και την φιλοσοφία του ίδιου του οίκου. Όπως σχολίασε και ο Pierre-Alexis Dumas, “με τον Γρηγόρη μοιραζόμαστε τον ίδιο όραμα για την ομορφιά, σαν ένα καθημερινό σύμμαχο που αποκαλύπτει την προσωπικότητα και συνδυάζει την κομψότητα, την άνεση, την ευχαρίστηση”.

Στόχος του Γρηγόρη Πυρπύλη είναι να κάνει την φωνή του οίκου Hermès Beauty να ακουστεί ακόμα πιο δυναντά, μένοντας πάντα πιστή στην αυθεντικότητά της. Ο ίδιος δήλωσε γι’ αυτή την συνεργασία: “Για εμένα ο οίκος Hermès είναι η επιτομή της ομορφιάς. Μοναδικός για τις αρχές του, τον bold χαρακτήρα, την βαθιά σύνδεση με τον craftsmanship και το know-how. Μέσα από το κομμάτι της ομορφιάς ο οίκος Hermès, επιδιώκει να προσφέρει στην κοινότητά του μια εμπειρία, ένα ταξίδι μέσα από το οποίο κάθε προσωπικότητα μπορεί να εκφραστεί, κάθε μορφή ομορφιάς να αποκαλυφθεί”.

Ο ταλαντούχος Έλληνας make-up artist έχει εργαστεί ως πρώτος βοηθός του Tom Pecheux στo backstage των fashion shows και σε φωτογραφίσεις, ενώ έχει συνεργαστεί με κορυφαία skincare και beauty brands.

MHT