ο-rege-jean-page-είναι-το-νέο-πρόσωπο-του-armani-code-230993
©Armani

Ο οίκος Armani Beauty ανακοίνωσε τον Βρετανό ηθοποιό Regé-Jean  Page ως το νέο πρόσωπο των αρωμάτων ARMANI CODE. Ο Regé-Jean Page πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του νέου ARMANI CODE PARFUM, η οποία γυρίστηκε από τον Γάλλο σκηνοθέτη Manu Cossu και τον Βρετανό φωτογράφο Damon Baker, και θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο.

«Ο ρόλος μου στο Armani Code αποτελεί ένα εξαιρετικό  προνόμιο. Μου δίνει τη δυνατότητα να ενσαρκώσω το αβίαστο στυλ μιας μάρκας που έχει  ορίσει το αποκορύφωμα του εμβληματικού κινηματογραφικού στυλ και εξακολουθεί να εμπνέει  μια προοδευτική οπτική του τρόπου με τον οποίο διαμορφώνουμε όλοι το μέλλον μας», δήλωσε ο ηθοποιός.  

Ο Regé-Jean Page είναι το νέο πρόσωπο του ARMANI CODE-1
©Armani

Μαζί με τον Regé-Jean Page, ο οποίος θα ενσαρκώσει την πεμπτουσία της μοντέρνας  αρρενωπότητας, ο Giorgio Armani παρουσιάζει ένα νέο, πρωτοποριακό ARMANI CODE.  Σχεδιασμένο, για να κάνει μια δήλωση με το ξεχωριστό, στρογγυλεμένο τετράγωνο σχήμα του,  το νέο μπουκάλι του αρώματος ξαναγεμίζει, δείχνοντας τη δέσμευση της μάρκας για  βιωσιμότητα. Στο νέο ARMANI CODE PARFUM, ο master αρωματοποιός Antoine Maisondieu (Givaudan) αναθεωρεί την οσφρητική υπογραφή του αρχικού ARMANI CODE, διατηρώντας  την ξυλώδη και αισθησιακή ταυτότητα του αρώματος. 

Μέσα από τον νέο του ρόλο, ο Regé-Jean Page εντάσσεται στον οίκο Armani Beauty, στο  πλευρό των ηθοποιών Cate Blanchett, Tessa Thompson, Zhong Chuxi, Adria Arjona, Alice  Pagani, Greta Ferro, Jackson Yee και Nicholas Hoult, καθώς και των μοντέλων Barbara Palvin,  Madisin Rian και Valentina Sampaio. Κάθε εκπρόσωπος του οίκου Armani Beauty  ενσαρκώνει με μοναδικό τρόπο το όραμα του Giorgio Armani για την ομορφιά. 

MHT