πώς-να-πετύχετε-το-τέλειο-κόκκινο-χρώμ-289121
©Getty Images

Όσες από εμάς αγαπάμε τα έντονα χρωματισμένα χείλη, ξέρουμε πως πολλές φορές δεν αρκεί ένα προϊόν για να πετύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα. Η αναζήτηση για το τέλειο κραγιόν συνεπώς είναι μια πιο σύνθετη διαδικασία, ακόμη και όταν πρόκειται για το red lipstick, το απόλυτο σύμβολο θηλυκότητας, το οποίο είναι από τη φυσή του έντονο και καθηλωτικό.

Οι experts της ομορφιάς γνωρίζουν πολύ καλά πως το τέλειο κόκκινο χρώμα στα χείλη επιτυγχάνεται με παραπάνω από ένα κραγιόν. Πιο πρόσφατη απόδειξη, η Deva Cassel, κόρη της Monica Bellucci και του Vincent Cassel, η οποία παρευρέθηκε ως καλεσμένη στο σόου του οίκου Dior στο Παρίσι και μαγνήτισε τα βλέμματα με το ακαταμάχητο κόκκινο χρώμα στα χείλη της.

Πώς να πετύχετε το τέλειο κόκκινο χρώμα στα χείλη-1
©Getty Images

Η απάντηση για το πώς κατάφερε να βρει αυτή την τόσο εντυπωσιακή απόχρωση ήρθε από την make up artist της (και της μαμάς της), Letizia Carnevale, η οποία αποκάλυψε στη Vogue Italia τι πρέπει να κάνουμε για να αντιγράψουμε αυτό το beauty look. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι το κραγιόν Rouge Dior 080 στην απόχρωση Red Smile, καθώς και το 575 στην απόχρωση Soirée à Rio.

Πώς να πετύχετε το τέλειο κόκκινο χρώμα στα χείλη-2
©Getty Images

Αναλυτικά, το Red Slime είναι αυτό που αποτελεί τη βάση του look, καθώς είναι πιο βαθύ και με σατινέ υφή, ενώ το Soirée à Rio, strawberry απόχρωση με φούξια υποτόνους, είναι το προϊόν που σφραγίζει τη λάμψη και κλειδώνει το τελικό αποτέλεσμα. Αν και στο συγκεκριμένο μακιγιάζ δεν υπάρχει gloss, σίγουρα λίγο παραπάνω glam θα απογείωνε την εικόνα.

Φυσικά, μπορείτε να πειραματιστείτε και με άλλες αποχρώσεις, όπως και κόκκινα μολύβια χειλιών, μέχρι να βρείτε το χρώμα που ταιριάζει καλύτερα στην επιδερμίδα σας. Με τη σωστή μίξη, το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα σαγηνευτικό και ακαταμάχητο, ό,τι πρέπει για να φωτίσει κάθε fall look.

Διαβάστε επίσης | Cherry make up: Πώς θα πετύχετε την τάση του Tik Tok;

MHT