τα-90s-φρύδια-της-kate-moss-είναι-οικογενειακή-υπ-124308
©Getty Images

Οι περισσότεροι από εμάς απωθούνται από την ιδέα των λεπτών φρυδιών, αποτέλεσμα της εμμονής με το τσιμπιδάκι που είχαν τόσοι millennials στην εφηβεία τους. Σήμερα έχουμε την εμμονή με τα παχιά φρύδια, κάτι που μας ωθεί στο microblading και το τατουάζ φρυδιών. Αν η Lila Moss στην καμπάνια Spring /Summer 2020 του Miu Miu αποδεικνύει κάτι, αυτό είναι πως η αλλαγή είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

https://www.instagram.com/p/B7l1doiAIMB/?utm_source=ig_embed

Σε αντίθεση με τα έντονα φρύδια που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο Instagram, η Moss επιδεικνύει τα λεπτά φρύδια της σε όλες τις φωτογραφίες της καμπάνιας, ενώ το look της μοιάζει πολύ με εκείνο της μητέρας της τη δεκαετία του ’90. Όλα τα supermodels των ’90s είχαν λεπτά φρύδια – η Kate, η Linda, η Christy, η Claudia – ωστόσο αυτή η τάση έχει σπάνια επανέλθει στο προσκήνιο, με εξαίρεση την Rihanna στο εξώφυλλο της Βρετανική Vogue το 2018. Θα μπορούσε άραγε να επιστρέψει το λεπτό φρύδι;

Τα 90s φρύδια της Kate Moss είναι οικογενειακή υπόθεση-1
©Getty Images

“Οι περισσότεροι φοβούνται να βγάλουν τα φρύδια τους επειδή φοβούνται ότι δεν θα ξαναβγούν, αλλά με λίγη προσοχή φαίνονται υπέροχα “, λέει η ιδιοκτήτρια του Blink Brow Bar, Vanita Parti. “Στην Moss ταιριάζει επειδή έχει μικρό οβάλ πρόσωπο και τα λεπτά φρύδια ανασηκώνουν τα μάτια της κρατώντας την τέλεια ισορροπία”. Με άλλα λόγια, τα φρύδια της έχουν φυσικό σχήμα και η κατανομή του προσώπου της τα υποστηρίζει.

Read more at vogue.co.uk