τα-eye-patches-που-ανακουφίζουν-άμεσα-το-βλέμμα-280517
©Augustinus Bader

Μαύροι κύκλοι, πρήξιμο, λεπτές γραμμές, ρυτίδες… Προβλήματα ανεξαρτήτως ηλικίας, αφού δεν είναι μόνο ο χρόνος που επηρεάζει αρνητικά την περιοχή των ματιών. Από την κληρονομικότητα μέχρι την υπερβολική έκθεση στις κάθε είδους οθόνες, τα μάτια είναι τα πρώτα που υποφέρουν. Γι’ αυτό χρειάζονται συστηματική και εξειδικευμένη φροντίδα. Τώρα μπορούν να έχουν μακράν την καλύτερη, χάρη στον οίκο Augustinus Bader, που δεν παύει να μας εκπλήσσει με τις καινοτομίες του. Νέα προσθήκη στην «οικογένειά» του τα The Eye Patches με υδροτζέλ υφή, εμπλουτισμένα με ακετυλιωμένο υαλουρονικό οξύ, που ενυδατώνει βαθιά και αυξάνει την πυκνότητα της επιδερμίδας, ζυμωμένο πολυσακχαρίδιο, που φωτίζει και απαλύνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, αλλαντοΐνη, που καταπραΰνει, και νιασιναμίδη, που ηρεμεί το δέρμα και ενισχύει τη φωτεινότητα. Και, φυσικά, την αποκλειστική τεχνολογία TFC8 του brand, που ενισχύει την κυτταρική ανανέωση.

Τα eye patches που ανακουφίζουν άμεσα το βλέμμα-1
©Augustinus Bader

Τα αποτελέσματα σχετικών δοκιμών μιλούν από μόνα τους: Από την πρώτη εφαρμογή μειώθηκαν οι μαύροι κύκλοι κατά 42%, το πρήξιμο κατά 25% και οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες κατά 27%, ενώ η φωτεινότητα ενισχύθηκε κατά 95%. Μετά από τέσσερις εβδομάδες τα νούμερα ανέβηκαν ακόμα περισσότερο: 86% για τους μαύρους κύκλους, 89% για το πρήξιμο, 71% για τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, 175% για τη φωτεινότητα!

Εφαρμόστε τα σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα δύο-τρεις φορές την εβδομάδα, αφήστε για 20 λεπτά και συνεχίστε με την καθημερινή σας φροντίδα.

Τα eye patches που ανακουφίζουν άμεσα το βλέμμα-2
©Augustinus Bader

Τα προϊόντα Augustinus Bader μπορείτε να τα βρείτε στα εξής σημεία:

Tzouma Clinic by Dr. Anastasia Tzouma, M.S.H Clinic by Dr. Margarita Vergolia, For Better Skin Clinic by Dr. Fotini Bageorgou, Derma-Act Clinic by Dr. Konstantinos Pagidas, Ma Chérie Stores, Heaven on Earth, ΤΑΤΟΪ Club, Abaton Island Resort & Spa Crete, Myconian Collection Hotels & Resorts, Domes Miramare – A Luxury Collection Resort Corfu.

MHT